Abla ben muhittin tanımadın mıYok nick neden MahmutGelmişsin sorayım dedim
Esime soyledim yemek yarışmasina katildim diye, ne yapcan dedi soledim iste ofladi pufladi, guzel yarışmalar olursa katilmam, niye mutlu olsunMerakla bekliyoruz
Umarım bağımlı olursun çok amin
Ooohhhhhhhhhh supeeeerrrrrKazanma şansı yüksek ilk 3 bence
Biliyorum yaAbla ben muhittin tanımadın mı
Eşin de güzel yemek yapıyordu seninEsime soyledim yemek yarışmasina katildim diye, ne yapcan dedi soledim iste ofladi pufladi, guzel yarışmalar olursa katilmam, niye mutlu olsun
Sence de çok kadın yokmu burdaBiliyorum yaNeden Muhittin, Neden Mahmut
Sende haklısınSence de çok kadın yokmu burda
Katılırsan o sana sık sık katılmanın söyler zatenEsime soyledim yemek yarışmasina katildim diye, ne yapcan dedi soledim iste ofladi pufladi, guzel yarışmalar olursa katilmam, niye mutlu olsun
Ayy nooğlur mybigin et, börek,pasta kategorilerine katılmasını zorunlu hale getirin. Senede birkaç sefer de olsa evdeki garibanların boğazlarından düzgün bir yemek geçsin.Katılırsan o sana sık sık katılmanın söyler zaten
O en azından mezede olsa yarışmalara katılıyor.Ayy nooğlur mybigin et, börek,pasta kategorilerine katılmasını zorunlu hale getirin. Senede birkaç sefer de olsa evdeki garibanların boğazlarından düzgün bir yemek geçsin.
Kalbim çıt gözyaşım pıt.O en azından mezede olsa yarışmalara katılıyor.Bazıları onu bile yapamıyor
dun brokoli mantar havuc üçlüsünü hasladim hindistan cevizi sütüyle, müthiş olmustu ama kimse yemedi, döner söyledilerAyy nooğlur mybigin et, börek,pasta kategorilerine katılmasını zorunlu hale getirin. Senede birkaç sefer de olsa evdeki garibanların boğazlarından düzgün bir yemek geçsin.
Bari et suyuyla falan haşlasaydın.ajsjsjsndun brokoli mantar havuc üçlüsünü hasladim hindistan cevizi sütüyle, müthiş olmustu ama kimse yemedi, döner söylediler
Aaaa üstüne mi aldın yoksa kıyamamKalbim çıt gözyaşım pıt.
Ay bi de dalga geçiyoAaaa üstüne mi aldın yoksa kıyamam
Anayım ben hem sever hem döverimAy bi de dalga geçiyoAğlarsam görürsün
Hep dövüyorsun amaAnayım ben hem sever hem döverim
Şımarma diyeHep dövüyorsun ama