Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mezeler - OrdövrlerLezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri
Çok tatlı bir pijama takımı aldım aşko inşallah bedeni tutar ilk defa kıyafet alıyorum ona artık olmazsa değiştirsin
Hep evine birşeyler alıyordum bu sefer değişiklik olsun dedim
saya çöreğinin hamuruna kabarma tozu konuyor, sivas katmerine maya. aralarına yağ. ikisinde de süt+yoğurt. bir de şekilleri farklı o kadar. fırında pişiyorlar. senin dediğin yağlı ekmek de bu tarzdır. güzel oluyorlar ama kör olmayasıcalar
saya çöreğinin hamuruna kabarma tozu konuyor, sivas katmerine maya. aralarına yağ. ikisinde de süt+yoğurt. bir de şekilleri farklı o kadar. fırında pişiyorlar. senin dediğin yağlı ekmek de bu tarzdır. güzel oluyorlar ama kör olmayasıcalar