Bende bu sıra görümcemle takılıyorum. Oda sürekli kahve içiyor,Tabi bende arada eşlik ediyorum. Bu günde 3-4 kereye denk geliyor
Ama çay vaşkaAfiyet olsun aşkom
Afiyet olsun size de aşkom
Ben de biraz şifayı kapmışım dün göründüm doktora , o yüzden canım böyle sıcak şeyler istiyor dün tarhana yaptım ,iki gündür de çaya dadandım bu havada
Bugün saçıma maşa yaptım oğlan gelince hayırdır anne dedi dedim bihtere özendim ,sonra yemeğe oturduk işte gülmeye başladı birden noldu be dedim anne görünüşün Bihter ama iştahın Süleyman efendi maşallah dedi
Afiyet olsun size de aşkom
Ben de biraz şifayı kapmışım dün göründüm doktora , o yüzden canım böyle sıcak şeyler istiyor dün tarhana yaptım ,iki gündür de çaya dadandım bu havada
Anneye neler diyor görüyorsun aşko Geçen günde bebeğe baktığım eve geldi ben de daha yeni açmıştım aşkı memnu bebeği sallarken ilk kezgmrdü diyor anne bırdada mı aşkı memnu
Anneye neler diyor görüyorsun aşko Geçen günde beneğe baktığım eve geldi ben de daha yeni açmıştım aşkı memnu bebeği sallarken ilk kezgmrdü diyor anne bırdada mı aşkı memnu
Fena ya aşko ,geçende de yaş mevzusu oldu sordu işte anne kaç yaşındasın şimdi ,dedim 34 anne sanki iki yılı aşkındır 34 sün gibi geliyor bana diyor sıpa
Fena ya aşko ,geçende de yaş mevzusu oldu sordu işte anne kaç yaşındasın şimdi ,dedim 34 anne sanki iki yılı aşkındır 34 sün gibi geliyor bana diyor sıpa
Az önce Instagram'da arkadaşımın paylaştığı hikayeye baktım ve eşini ile kendi fotoğrafını paylaşmış. Eşi özel harekâtçıydı bacaklarını kaybetmiş. Bir tanesi diz kapağının hemen üstü,diğeri de diz kapağının altı. Protez bacak takılmış.Canı sağ olsun ama çok üzüldüm,boğazım düğüm düğüm.