Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Bende bu sıra görümcemle takılıyorum. Oda sürekli kahve içiyor,Tabi bende arada eşlik ediyorum. Bu günde 3-4 kereye denk geliyor
Ama çay vaşkaAfiyet olsun aşkom
Afiyet olsun size de aşkom
Ben de biraz şifayı kapmışım dün göründüm doktora , o yüzden canım böyle sıcak şeyler istiyor dün tarhana yaptım ,iki gündür de çaya dadandım bu havada

Aşko ya

Afiyet olsun size de aşkom
Ben de biraz şifayı kapmışım dün göründüm doktora , o yüzden canım böyle sıcak şeyler istiyor dün tarhana yaptım ,iki gündür de çaya dadandım bu havada
Rabbim şifa versin aşkom Allah a emanet ol

Anneye neler diyor görüyorsun aşko Geçen günde bebeğe baktığım eve geldi ben de daha yeni açmıştım aşkı memnu bebeği sallarken ilk kezgmrdü diyor anne bırdada mı aşkı memnu

Anneye neler diyor görüyorsun aşko Geçen günde beneğe baktığım eve geldi ben de daha yeni açmıştım aşkı memnu bebeği sallarken ilk kezgmrdü diyor anne bırdada mı aşkı memnu
Bu çocuklar çok fena ya

Bu çocuklar çok fena ya
Fena ya aşko ,geçende de yaş mevzusu oldu sordu işte anne kaç yaşındasın şimdi ,dedim 34 anne sanki iki yılı aşkındır 34 sün gibi geliyor bana diyor sıpa

Az önce Instagram'da arkadaşımın paylaştığı hikayeye baktım ve eşini ile kendi fotoğrafını paylaşmış. Eşi özel harekâtçıydı bacaklarını kaybetmiş. Bir tanesi diz kapağının hemen üstü,diğeri de diz kapağının altı. Protez bacak takılmış.Canı sağ olsun ama çok üzüldüm,boğazım düğüm düğüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…