Bunu nasıl yaparsınArada kaçırdığım kişiler var komşum taşınmış dün öğrendim buradan tanıdığım kişi
Nasıl olur nasıl nasılArada kaçırdığım kişiler var komşum taşınmış dün öğrendim buradan tanıdığım kişi
İkizler olmak böyle bir şeyEvde de böcek araması,belki dinlemeyi seviyordur
Beni doğuma alacaktı dr hazırlığım yok deyip kaçtım 21 mart tıBelki koçtur benim kızlarda mart doğumlu
Ama sen böyle değilsin, nerenin İkizleri acep ?İkizler olmak böyle bir şey
Hiç sorma ya daha karşılaşamadan gittiNasıl olur nasıl nasıl
Nasıl Balık o zaman,21 Mart 20 Nisan KoçBeni doğuma alacaktı dr hazırlığım yok deyip kaçtım 21 mart tı
Olsun,sen açığı telafi edersin ,GBTsine kadarHiç sorma ya daha karşılaşamadan gitti
Ya yatış yaptır deyip akşama doğuma girseydi dr 20 si oluyordu riske girmedimNasıl Balık o zaman,21 Mart 20 Nisan Koç
Benim küçük de koç onun ki balık ama kız zaten erkekleri zor balığınBelki koçtur benim kızlarda mart doğumlu
Ama sen böyle değilsin, nerenin İkizleri acep ?
Bende oğlanı başak olsun diye bir gün beklettimBeni doğuma alacaktı dr hazırlığım yok deyip kaçtım 21 mart tı
Ama sen böyle değilsin, nerenin İkizleri acep ?
BuranınAma sen böyle değilsin, nerenin İkizleri acep ?
Zaten iki hafta sonra doğum yaptım iyi oldu kaçmamBende oğlanı başak olsun diye bir gün beklettim
Teşekkür ederimGüzel yemekte yapıyorsun bu iş tamamdır
Gerisi bizde
Off kesinlikle cok zor kova olsun istedim ama olmadıBalık burcu çocuk büyütmek zor oluyor ondan mart annelerine bir zaafım var
Çok iyi anlasacaksinizBen de bir şeyi görünce unutmam akşımda kalır gereksizde olsa detaylı incelerim burcum akrep yükselen başak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?