- Emoji Skoru
- 295.317
- Puanlar
- 698
Bence biliyordu,spor olsun diye sorduBiliyor muydun![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence biliyordu,spor olsun diye sorduBiliyor muydun![]()
Değil mi yaSana iki üç katlı pasta bulması lazım nevoş. Aşağısı kurtarmaz![]()
Laf ola beri gelee aman gibi gibiiBence biliyordu,spor olsun diye sordu![]()
Herhalde yaaniDeğil mi ya![]()
Heh,ondan işteLaf ola beri gelee aman gibi gibii![]()
![]()
evet 5 aylık bebeği var topiklerde denk geliyor du yaşını öğrendim ek olarakBiliyor muydun![]()
Sana sorgu lambası alacağım,böyle sarı ışıklıevet 5 aylık bebeği var topiklerde denk geliyor du
evet 5 aylık bebeği var topiklerde denk geliyor du
Balık burcu çocuk büyütmek zor oluyor ondan mart annelerine bir zaafım varSana sorgu lambası alacağım,böyle sarı ışıklı![]()
Balık mı burcu,bence de zorBalık burcu çocuk büyütmek zor oluyor ondan mart annelerine bir zaafım var
Almadığını nereden biliyorsunuz
Belki koçtur benim kızlarda mart doğumluBalık burcu çocuk büyütmek zor oluyor ondan mart annelerine bir zaafım var
MR çektirip bir tarafıma çip sokmuş mu diye baktiracagim aşkoAlmadığını nereden biliyorsunuz![]()
Aaa,Koç candır, bebektir,çiçektir,Koçlar'ı sevelimBelki koçtur benim kızlarda mart doğumlu![]()
Baktıralım aşkoMR çektirip bir tarafıma çip sokmuş mu diye baktiracagim aşko![]()
Sevelim aşkomAaa,Koç candır, bebektir,çiçektir,Koçlar'ı sevelim![]()
Arada kaçırdığım kişiler var komşum taşınmış dün öğrendim buradan tanıdığım kişiAlmadığını nereden biliyorsunuz![]()
Evde de böcek araması,belki dinlemeyi seviyordurBaktıralım aşko![]()
Sevelim aşkom![]()