- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.835
Sen influencersin, Fissler’den başka züzüklü tencere kullanamazsın.Ben Karaca kullanıyorum ama fissler i çok öneriyorlar. En güvenlisi oymuş. Biraz pahalı ama alsam bende ondan alırım herhalde
Sus sus zaten geçenlerde şey almıştımSen influencersin, Fissler’den başka züzüklü tencere kullanamazsın.
Az önce bende bunu düşündüm. Sunumda yarışma için ikili sunum mu olacak yoksa ayrı ayrı mı koyacaksınBiz bu iki tarifi nasıl sunacağız? Yan yana olmaları şart mı? Yanında başka şeyler olabilir mi? Mesela ÇİLEKAHHAHSHSH
İlk mesaj der ve susarımAz önce bende bunu düşündüm. Sunumda yarışma için ikili sunum mu olacak yoksa ayrı ayrı mı koyacaksınNevreste
Ayrı ayrı iki farklı tarif gibiBiz bu iki tarifi nasıl sunacağız? Yan yana olmaları şart mı? Yanında başka şeyler olabilir mi? Mesela ÇİLEKAHHAHSHSH
Okudum ayrı ayrı demişsinİlk mesaj der ve susarım
Yok canım sorun olmaz.Okudum ayrı ayrı demişsinbi ara ilk mesaj uzun olur. Oy verenler sıkılır muhabbeti geçmişti. Yine bir soralım dedik Garantiye almak güzeldir
Popüler olup geride kalan oldu muİki tarif yapmamızı sebebi dengeli olsun diye
Ben cacık yaparım sen kısır adaletsiz olur. Ama ikişer tarif biraz dengeler ve şaşırtmacalı olur.
Hayır olmadı hatta tarif isteyip boşta kalanlar varPopüler olup geride kalan oldu mu
MaşallahHayır olmadı hatta tarif isteyip boşta kalanlar var
İkişerli oldu. En az 12 kişi tarif aldıMaşallahkaç tarif verdin
Bakayım hemen ona canımBen Karaca kullanıyorum ama fissler i çok öneriyorlar. En güvenlisi oymuş. Biraz pahalı ama alsam bende ondan alırım herhalde
Sen olmuşsun. Bir tek linkin eksik.Sus sus zaten geçenlerde şey almıştımNeoflam Midas serisi
Cacığın nesi varmışİki tarif yapmamızın sebebi dengeli olsun diye
Ben cacık yaparım sen kısır adaletsiz olur. Ama ikişer tarif biraz dengeler ve şaşırtmacalı olur.
Mango kurusu koyarsan bence kesin uçarCacığın nesi varmış
Aşure mi bu yav ahsjajs ben ejder meyvesi düşünüyorum.Mango kurusu koyarsan bence kesin uçar
Bence herkesin en sevdiğiCacığın nesi varmış
Çileksiz olmazAşure mi bu yav ahsjajs ben ejder meyvesi düşünüyorum.