- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Süper olmuş çıta zirvedeYa cok mutluyum valla uzerimden yuk kalkti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper olmuş çıta zirvedeYa cok mutluyum valla uzerimden yuk kalkti
Ama bak tatlı yaptın fena mı oldu:)Şunuda belirteyim geçen yılda el açması bir süür tarif yapıldı ama hazır makarna 1 .oldu:)Önceki yıl el açması belli olmuyor.Nasip bunlar:)Korkmaya basladım makarna yapmasam mı
Tontriko'm sen niye en başta yaptın yarışmacılarımıız ürküttünBen pattisli seviyom
Yani denemekten zarar gelmez :)))Ama bak tatlı yaptın fena mı oldu:)Şunuda belirteyim geçen yılda el açması bir süür tarif yapıldı ama hazır makarna 1 .oldu:)Önceki yıl el açması belli olmuyor.Nasip bunlar:)
Her misafir geldiğinde geçen günkü liste gibi şeyler mi yapıyorsun ?Estağfurullah iyi canım bugün misafiirm vardı ve yorgunum dinleniyorum:)
2ü kişi bugündü demi :) şükür atlattın :)Estağfurullah iyi canım bugün misafiirm vardı ve yorgunum dinleniyorum:)
Hayırlı akşamlarHayirli aksamlar arkadaşlar♥
Hayırlı akşamlar ❤Hayirli aksamlar arkadaşlar♥
Çok sık misafirim gelmiyor gelen olunca yapıyorum:)Ben listeyi birazcık daha genişletmiş olabilirimHer misafir geldiğinde geçen günkü liste gibi şeyler mi yapıyorsun ?
Evet canım bugündü:)2ü kişi bugündü demi :) şükür atlattın :)
Urksunler diye degil, banlanirim doye erkenden yaptimTontriko'm sen niye en başta yaptın yarışmacılarımıız ürküttün
Tabi ki öyle canım:)Yani denemekten zarar gelmez :)))
Bośuna hamarat demiyorum ben sana canım MaşallahÇok sık misafirim gelmiyor gelen olunca yapıyorum:)Ben listeyi birazcık daha genişletmiş olabilirim
BiliyorumUrksunler diye degil, banlanirim doye erkenden yaptim
Sağol canım benimBośuna hamarat demiyorum ben sana canım Maşallah
Sağol canım benimBośuna hamarat demiyorum ben sana canım Maşallah
Sunumu yapmadan konusalım olur mu :)))Tabi ki öyle canım:)
Dedi ve banlandıUrksunler diye degil, banlanirim doye erkenden yaptim