- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
EvetNadiren de olsa, buralardayım.
Bizim eski hippo musun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetNadiren de olsa, buralardayım.
Bizim eski hippo musun![]()
Kız seni tanıyamadım bu kim diyom ben deSaygilar enisteyesen de koca sozu dinle oyunu bana ver
Hee sorma kanki burun operasyonu yaptirdim
Nassin gardasik eysin?su yazi rengini degişsen hic bi sey okuyamiyorum
ben neden sizi gozumde canlandirdim simdi
![]()
şaka yapıyorum miniğimAşk olsun kimse unutmaz seni :)))
Sadexe kızlar yoğun okul 23 Nisan falan :))
Bende bugün şu saatte giremezdim mesela oğlanları dedesi götürecek okula onun rahatlığı var :))
Kız seni tanıyamadım bu kim diyom ben deSaygilar enisteyesen de koca sozu dinle oyunu bana ver
Hee sorma kanki burun operasyonu yaptirdim
Nassin gardasik eysin?su yazi rengini degişsen hic bi sey okuyamiyorum
ben neden sizi gozumde canlandirdim simdi
![]()
badi mi yaptın bizi hadi benim işim var ya oğlanınokula hazırlayayımKirmizi pabuc ❤ @befer yeni gelenler olarak sizi birlikte etiketledim kaybolursaniz birbirinize sorarsiniz annem
![]()
Ben de ucuzlerden sonra oyleyim ota b.k a aglayasim varAyyy bende bu duygusallık nedir bu ara oğlum dün efe kıyafeti giydi fotosunu çekerken gözlerim doldu cok güzel oldu yaaa
Cok acıktım önce çayımı koyayım :))). Sende gel arada :))şaka yapıyorum miniğim
ya ben de yoğunum şu sıralar tarifleri beğenip birazda bdv okuyup çıkıyorum. buraya pek bakamıyorum.
ne güzel sen de kendine bir sabah kahvesi yap mis gibi iç![]()
İnsan anne olduktan sonra çocuk micsa ona bile ağlıyor ayyy bak nasıl yapıyor diyeBen de ucuzlerden sonra oyleyim ota b.k a aglayasim varhamilelik hormonlari mi gecmedi ne
![]()
Bende kayınpederi arayayım alsim diye sonra görüntüsüz :))Kız seni tanıyamadım bu kim diyom ben de
badi mi yaptın bizi hadi benim işim var ya oğlanınokula hazırlayayım
Yap yap gelsin bana oy versinKız seni tanıyamadım bu kim diyom ben dekocayı da üye yapayım
![]()
Nasilsin canimşaka yapıyorum miniğim
ya ben de yoğunum şu sıralar tarifleri beğenip birazda bdv okuyup çıkıyorum. buraya pek bakamıyorum.
ne güzel sen de kendine bir sabah kahvesi yap mis gibi iç![]()
Once wc den cik da biCok acıktım önce çayımı koyayım :))). Sende gel arada :))
oğlanı uyutayım kendimi mutfağa atıcam valla açlıktan karnımdaki kurtlar bile bayıldıCok acıktım önce çayımı koyayım :))). Sende gel arada :))
oğlanı uyutayım kendimi mutfağa atıcam valla açlıktan karnımdaki kurtlar bile bayıldı![]()
Az daha dayan :))
Gardasim tanidin mi beniGeldim![]()
Yok ona sinirden agliyorumİnsan anne olduktan sonra çocuk micsa ona bile ağlıyor ayyy bak nasıl yapıyor diye
Yada donina yaparsa insan ona da ağlıyor![]()
WC de bunu açmak nedir yaaaaa