• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Şuan çık pahalı herşeyin fiyatı o niyetlenip gitmiş telefoncu da bozduran olmuş 2000 liraya almış

Şuan kullandığım telefon 1.5 yıl oluyor sanırım alalı o zaman 1200 liraydı ve zamanının uçuzlarindan di yani
Benim telefon oğlanın eline geçip ekranı kırıldı önce :D oda j3dü bişey değildide yaptırdı herif hiç iyi olmadı kenarlardan ışık görünüyordu :D oğlum itinayla o ekranıda kırdı :D en son herif a3 getirdi minicik bşey ellerim sığmadı onu oğlana verdik oynuyor banada kendi babam j2 almış ikinci el onu yolladı.
Sonra adam bida aramadı beni zar bişey falan isteriz diyedir :53:

Benim telefon oğlanın eline geçip ekranı kırıldı önce :D oda j3dü bişey değildide yaptırdı herif hiç iyi olmadı kenarlardan ışık görünüyordu :D oğlum itinayla o ekranıda kırdı :D en son herif a3 getirdi minicik bşey ellerim sığmadı onu oğlana verdik oynuyor banada kendi babam j2 almış ikinci el onu yolladı.
Sonra adam bida aramadı beni zar bişey falan isteriz diyedir :53:
Benim babam en son bana 3310 aldı bekerken daha bişey almadı :D istesem de almaz bana alırsa alacağı 3 çocuğu daha var çünkü :D haksızlık yapmazlar çünkü

Benim babam en son bana 3310 aldı bekerken daha bişey almadı :KK70: istesem de almaz bana alırsa alacağı 3 çocuğu daha var çünkü :KK70: haksızlık yapmazlar çünkü
Benim babam hakkı bilmez hiçbişeyi bilmez. 28yaşomdan sonra bilsede bişey farketmez. Şimdi yaşlandı ya ele ayağa düşecek ondan yanaşıyor

Back