- 14 Ekim 2015
- 3.788
- 14.543
- 208
azerinn?Yap yap gelsin bana oy versin
Nasilsin canim
Once wc den cik da bi![]()
çok aç ve çok uykulu

sen nasılsın bakalım? ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azerinn?Yap yap gelsin bana oy versin
Nasilsin canim
Once wc den cik da bi![]()
Eyyim elhamdülillah sen nassın gardaşık? Mapusdayken, şoooorda bir gardaşım vardı dememişsenSaygilar enisteyesen de koca sozu dinle oyunu bana ver
Hee sorma kanki burun operasyonu yaptirdim
Nassin gardasik eysin?su yazi rengini degişsen hic bi sey okuyamiyorum
ben neden sizi gozumde canlandirdim simdi
![]()
İlk ben farkettimEyyim elhamdülillah sen nassın gardaşık? Mapusdayken, şoooorda bir gardaşım vardı dememişsen![]()
Ta kendisiazerinn?
çok aç ve çok uykulu
sen nasılsın bakalım? ❤
5te uyandı o saatten beri emiyor o sebeple çok çok acıktım
Terazi lol yazıyor pili bitik bir tartıyor bir tartmıyor tık tık tık ses geliyor
Benimki ayıptır sölemesi cırcır
Nasıl biliyorumAynen öyle oldu Nevoşum![]()
karnım aç,Ta kendisi
Ben de cok acim ya
Kuzu uyuyunca yemegini ye uyu sen de![]()
Tanıdım gardaşım minik tanıttıGardasim tanidin mi beni
Yok ona sinirden agliyorum![]()
Sen yine yukarı çıkarsınNevo tahtimi sallayıp yıkıp geçmişler
Benimki ayıptır sölemesi cırcır![]()
Mortilik bir başka canım yeri gelir gardaştan yakın olursun yeri gelir savaşırızİlk ben farkettimhayır yok bunlarda
![]()
o dönemlerde sık emiyorlar zor oluyor5te uyandı o saatten beri emiyor o sebeple çok çok acıktım![]()
Buzdolabına koy pili yarın saat yeter belkki vikart tak tartar o zamanTerazi lol yazıyor pili bitik bir tartıyor bir tartmıyor tık tık tık ses geliyor
Okuma sen emzikli kadın biz accık pislikizdeaçlıktan ölüyordum iştahımı kapattın
![]()
CiddimisenBuzdolabına koy pili yarın saat yeter belkki vikart tak tartar o zaman
Yaw ben farkettim banlandigini bu gun yazarim yarin yazarim derken banin kalkmisEyyim elhamdülillah sen nassın gardaşık? Mapusdayken, şoooorda bir gardaşım vardı dememişsen![]()
Bugün niyetim varSen yine yukarı çıkarsın![]()
ben buralara uğramayalı çok şey değişmiş misal makarna kategorisinde kaka konuşuluyorOkuma sen emzikli kadın biz accık pislikizde![]()