En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Şimdi öğrenciyi kendisi de ezikleuen bir öğretmen düşünün ama eziklemedigini sadece uyarı yaptığını söylüyor

Ve sınıftaki çocuklar da alışmış sürekli benim çocuğu alay Edip ezikligorlar

Yine yaşanmış bu durum

Gruba afilli bişey ler mı yazayım yoksa öğretmene kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mi diyeyim yazdım yazdım sildim watsaptan

Anlamadım

SImdi anladım çocuklar a der gibi öğretmene söylemek istediklerini yaz

O kadar sinirliyim ki yazmamak için bişey Lee kendimi sıkıyorum

Benim oğlanın dersleri çok çok iyi değil

Ama sürekli arkadaşlarının dilinde notları sırf çocuğu ezmek için sorup ben 100 aldım 90 aldım deyip guluyorlar
Geçen sene sonunda karne almaya bende gidiyorum ya şahit oldum kızın biri sınıfa girip direk öğretmene benim oğlanın karnesini sordu

Öğretmen de geçici öğretmen ve oğlum laccok ilgilenmisti sağolsun çocuğun çenesini kapattı isterse sana gösterir diyerek yani hep yaşanan seyler bunlar

Bugün de oğlum geçen gün sınava giremediği için yalmiz girdi sınava sürekli kağıdına bakmışlar sınav esnasında

Sınav bitişinde de sen 5 aldın 20 aldın 10 aldın diyerek dalga geçmişler
Hani ilk değil bu hep yaptıkları

Hımm ozaman hem öğretmene hem veliler le sakinlesince konusmalisin canım çocuğu hepten okuldan sogutmasinlar özgüvenini kaybeder böyle

Öğretmen ile özel görüş veli grubuna yazma

Çocuklarda uyarmayi eziklemek saniyorsa demekki e öyle görüyorlar hocalarindan
Ya bir çocuğun üzerine defter fırlatmak uyarmak mı ki bu 2. Senenin başında yaşandı benim oğlum 2.simifin ilk haftası hayat bilgisi ve Türkçeyi aynı deftere yazmış diye ve bazı veliler hiç çocuğunun yazmamanmsindaj yakınırken bizimki yanlış defter yüzünden bunu yaşadı

Her yerde olduğu gibi bariz belli ayrıştırma var

Hımm ozaman hem öğretmene hem veliler le sakinlesince konusmalisin canım çocuğu hepten okuldan sogutmasinlar özgüvenini kaybeder böyle
Özgüven kalmadiki çocukta ego larini tatmin edecek çocukları başkalarında güven mı bırakır

Öğretmen ile konustun mu bu konudan sonra peki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…