En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Bebelerden sonra mi dokuldu:KK53:
5 gundur bubsac mevzusu yuzunden konusmuyorum kendisiyle:KK70:saclarimi ombre yaptirmak istiyorum kiskanc heruf izin vermiyo :olamaz:
İlk doğum sonrası tutam tutam döküldü nerdeyse yüzde 60 i gitti saçların sonra yerine gelmedi öyle seyrek kaldı

İlk doğum sonrası tutam tutam döküldü nerdeyse yüzde 60 i gitti saçların sonra yerine gelmedi öyle seyrek kaldı
Bizim evde bi bayan calisiyodu saclari cok gurdu bana hamilelikten sonra neredeyse kel kaldigini en son bi yerden duyup saclarini yikadiktan sonra isirgan otu demlemesi ile duruladigi soylemisti.ondan sonra oyle gurlesmis

Gercekte boyatamiyorum bari burada iatedigim renk olsun:KK70:
Bende hiç boyatmadim düşünmüyorum beyazlamadan

Eşim boyatacaksqn da siyah olsun diyor zaten siyah şuan :D

Bazen kına yakmayı düşünüyorum sıklasirmi diye onun kokusunu ne ben ne eşim sevmiyoruz ://

Bizim evde bi bayan calisiyodu saclari cok gurdu bana hamilelikten sonra neredeyse kel kaldigini en son bi yerden duyup saclarini yikadiktan sonra isirgan otu demlemesi ile duruladigi soylemisti.ondan sonra oyle gurlesmis
Hiç denemedim öyle şeyler ne yalan söyleyeyim ://

Bende hiç boyatmadim düşünmüyorum beyazlamadan

Eşim boyatacaksqn da siyah olsun diyor zaten siyah şuan :KK70:

Bazen kına yakmayı düşünüyorum sıklasirmi diye onun kokusunu ne ben ne eşim sevmiyoruz ://
Ben ust uste cok kere kina yaktim saclarima cok guzel renk veriyo ayrica parlatiyo ama gurlestirmedi

Arastırsan aslında canım sarımsak da işe yarıyormus
Kaslarima sürmeyi düşünüyorum eskiden çok kalındı alindikca küser mış ya şuan bekliyorum çıksın kaslar da gür değil önce kas da deneyeyim. Sonra saç a sureyim bari :))

Back