- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Benimki sevmiyo yoksa saclarimi ben de mora boyatirimÇooook![]()
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki sevmiyo yoksa saclarimi ben de mora boyatirimÇooook![]()
Hiç bile sen önce şu çocuğa limon yedirmeyi bırak yazık günahKiviriyo abla alenen söyledi![]()
Benim kafada doğru dürüst saç yok benim kide simsiyah boyatsana diyorBenimki sevmiyo yoksa saclarimi ben de mora boyatirim![]()
Kaynanan yok heralde seninBenimki sevmiyo yoksa saclarimi ben de mora boyatirim![]()
Bebelerden sonra mi dokulduBenim kafada doğru dürüst saç yok benim kide simsiyah boyatsana diyor![]()
Yesin şifa olsunHiç bile sen önce şu çocuğa limon yedirmeyi bırak yazık günah![]()
Var ama uzaklardaKaynanan yok heralde senin![]()
İlk doğum sonrası tutam tutam döküldü nerdeyse yüzde 60 i gitti saçların sonra yerine gelmedi öyle seyrek kaldıBebelerden sonra mi dokuldu
5 gundur bubsac mevzusu yuzunden konusmuyorum kendisiylesaclarimi ombre yaptirmak istiyorum kiskanc heruf izin vermiyo
![]()
Bizim evde bi bayan calisiyodu saclari cok gurdu bana hamilelikten sonra neredeyse kel kaldigini en son bi yerden duyup saclarini yikadiktan sonra isirgan otu demlemesi ile duruladigi soylemisti.ondan sonra oyle gurlesmisİlk doğum sonrası tutam tutam döküldü nerdeyse yüzde 60 i gitti saçların sonra yerine gelmedi öyle seyrek kaldı
Bende hiç boyatmadim düşünmüyorum beyazlamadanGercekte boyatamiyorum bari burada iatedigim renk olsun![]()
Hiç denemedim öyle şeyler ne yalan söyleyeyim ://Bizim evde bi bayan calisiyodu saclari cok gurdu bana hamilelikten sonra neredeyse kel kaldigini en son bi yerden duyup saclarini yikadiktan sonra isirgan otu demlemesi ile duruladigi soylemisti.ondan sonra oyle gurlesmis
Ben ust uste cok kere kina yaktim saclarima cok guzel renk veriyo ayrica parlatiyo ama gurlestirmediBende hiç boyatmadim düşünmüyorum beyazlamadan
Eşim boyatacaksqn da siyah olsun diyor zaten siyah şuan
Bazen kına yakmayı düşünüyorum sıklasirmi diye onun kokusunu ne ben ne eşim sevmiyoruz ://
Senin saçların şuan bile çok güzeldi zatı :))Ben ust uste cok kere kina yaktim saclarima cok guzel renk veriyo ayrica parlatiyo ama gurlestirmedi
Benim saclarim da gur degil denemek istiyorum ama kendime gelince useniyorumHiç denemedim öyle şeyler ne yalan söyleyeyim ://
Arastırsan aslında canım sarımsak da işe yarıyormusHiç denemedim öyle şeyler ne yalan söyleyeyim ://
Bende aynıyım valla saclarım hep azdı birde ince telliBenim saclarim da gur degil denemek istiyorum ama kendime gelince useniyorum![]()
Kaslarima sürmeyi düşünüyorum eskiden çok kalındı alindikca küser mış ya şuan bekliyorum çıksın kaslar da gür değil önce kas da deneyeyim. Sonra saç a sureyim bari :))Arastırsan aslında canım sarımsak da işe yarıyormus