- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç öyle sacım olmadıBenimde uzun ama kalın telli.
Oğlum diyor anne sabahları başka biri öğlenleri başka biri oluyorsun
Uyanınca bonus gibi oluyor![]()
Kivircik değil ama dalgalı düzleştirmek gerekiyor maalesefHem kalin hem duznolsa keskr![]()
Tesekkur ederim balimAldir canım önce haftada bir ile diplere masaj yaparak yedir anyidan önce biraz bekle öyle sonra on beş günde bire sonra ayda bire çıkarırsın
Benim eskiden öyleydi çok kalın ve dümdüz arkadaşlar derdi sabahları fon mu cektin diye ne olduysa doğum la bitti herşeyHem kalin hem duznolsa keskr![]()
Benimde hiç dokulmezdi doğumdan sonra başladıBenim eskiden öyleydi çok kalın ve dümdüz arkadaşlar derdi sabahları fon mu cektin diye ne olduysa doğum la bitti herşey![]()
Bosuna demiyolar anneler canlarini koyuyolar evlatlarinin yolunda diyeBenim eskiden öyleydi çok kalın ve dümdüz arkadaşlar derdi sabahları fon mu cektin diye ne olduysa doğum la bitti herşey![]()
Daha gür görünmesi için katlı modeller tercih etmelisin kankacimHiç öyle sacım olmadı
Ince oldugu için cabuk kırılıyor cok fazla uzatamıyorum da :)
Aynen öyleBosuna demiyolar anneler canlarini koyuyolar evlatlarinin yolunda diye![]()
Ben artık bir parmak kalınlığında toplayijca değmez diyorumDaha gür görünmesi için katlı modeller tercih etmelisin kankacim
Düz kesimler yapma
Lisede iken moda idiBirde çok güzel yan kahkül kesiyorum![]()
Oda olmuyor kankacım denedim deDaha gür görünmesi için katlı modeller tercih etmelisin kankacim
Düz kesimler yapma
Onu hiç yapamıyorum sacım ayrılma noktasında sac yan dönmüş canımLisede iken moda idi
Çok mu ince kanka sende bak şu yılan yağına aktarlarda oluyor küçük siselerdeOda olmuyor kankacım denedim de
Düz kesim en güzeli oluyor
İki kere kestirdim sonra kendim kesmeye başladımLisede iken moda idi
Ne kadar sürmek gerekiyor kaç gün devamlı kullanılacakÇok mu ince kanka sende bak şu yılan yağına aktarlarda oluyor küçük siselerde
Evet canım cok ince yıllardır kücükken de öyleymis hatta sacımı bile kazıtmıslar ben 2-3 yasındaykenÇok mu ince kanka sende bak şu yılan yağına aktarlarda oluyor küçük siselerde
Faydasını gorene kadar haftalık sonra on beşe düşürülürNe kadar sürmek gerekiyor kaç gün devamlı kullanılacak
Hafta da bir kere mı süreceğimFaydasını gorene kadar haftalık sonra on beşe düşürülür