- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Kanki begendin mi avatarimiHakerketli mı olacak
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanki begendin mi avatarimiHakerketli mı olacak
Sağol canımCook olmus ama yakısıyor sana![]()
Banada öyle geldiSana ağır mi dedi disko ve yaglimiymissin![]()
Çok havalı çok güzelKanki begendin mi avatarimi![]()
Bende ya ona ne zaman gitsem açık en hüzünlü sahneleri bile çok komikben hiç sevmiyorum
Sen kaşinmişsin kankiBen o oyuncuya baktım da az değilmiş nevo nun fotoyu bulayım diye sonuna öpücük yazdım Google a sonuç ateşli çıktı![]()
Benide begeniyor musunCok begeniyorum o oyuncuyu
![]()
Ablam benim insan kendi neyse karşısındakini öyle görürmüş ben sana öyle demedim kendi yağlı olduğu için seni de öyle gördü bir anBanada öyle geldi![]()
Bilmiyorum ki bir an bende değişeyim dedim de :))))Hakerketli mı olacak
Ama nickimle uyumlu olurduDüşün bakalım hoplayip ziplamasin![]()
Seni ondan da cok begeniimBenide begeniyor musun![]()
Bu hanim kız kimKanki begendin mi avatarimi![]()
Dogru ben yağlı değilim üstüme almadımAblam benim insan kendi neyse karşısındakini öyle görürmüş ben sana öyle demedim kendi yağlı olduğu için seni de öyle gördü bir an![]()
Bende bakalım dedim ama buraya atamıyorum indirince ://Bilmiyorum ki bir an bende değişeyim dedim de :))))
Ama nickimle uyumlu olurdu![]()
Yani bak bana hiç alıyor miyim uzerimeDogru ben yağlı değilim üstüme almadım![]()
Kiviriyo abla alenen söylediAblam benim insan kendi neyse karşısındakini öyle görürmüş ben sana öyle demedim kendi yağlı olduğu için seni de öyle gördü bir an![]()
Neyse simdilik kalsın böyle canım değişirim bir ara :))Bende bakalım dedim ama buraya atamıyorum indirince ://
ÇooookCok hanim dimibilmem google da buldum
![]()