Gelsin görelimLunya mi yoksa![]()
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin görelimLunya mi yoksa![]()
O yeni şampiyon olmaz@gurtmingotam mı yoksa![]()
evet öyle oldu azıcıkO kadar tokum ki sorma sararken çiğ çiğ içleri yedim midemde şiştiler resmen prinçlerfırın geldi senin hamur işi sezonu açıldı
![]()
ben girmiyorum artik siyasete yoksa ondan daha koti banlanirimMuhtemelen siyasi suçlu![]()
valla biz güzel yedim mercimek ekmeği kenarda boynu bükük beklediAz ye akşam akşam :)
ucu bucağı kalmadıAlırsın ucundan kıyısından ya şaapma![]()
ohhhh mısssFırının var ya tabi at havani![]()
kaçtım@Zipzip- bu minnik senin takımda degilmiydi![]()
Takımı batirir zaten baksana böreklere
Çok geçmiş olsun balbocuu benim oğlan da 10 kuruş yutmustu on kuruşa kadar sikinti olmuyorevet cnm yerde ne bulsa agzina atiyo iste dikat etmek lazim:) sen nasilsin
Hadi bakalım bekliyoruz merakla ☺Gelsin görelim![]()
Ne olmuş kim ne yapıyor 10 sayfa var wc de okuyup vakit kaybedememO yeni şampiyon olmaz![]()
Miniğim gelmiş hoşgelmişevet öyle oldu azıcık
ben girmiyorum artik siyasete yoksa ondan daha koti banlanirim
valla biz güzel yedim mercimek ekmeği kenarda boynu bükük bekledi
ucu bucağı kalmadı
ohhhh mısss
kaçtım
Çok geçmiş olsun balbocuu benim oğlan da 10 kuruş yutmustu on kuruşa kadar sikinti olmuyorbirde saat pili yutmustu oyuncaklar dan çıkartıp
Çok geçmiş olsun iyi ki çıkmış
Ravioliyi kim aldı onu konuşuyoruz:)Ne olmuş kim ne yapıyor 10 sayfa var wc de okuyup vakit kaybedemem![]()
Başka bir şey söylemem
Hosbuldim abla kız uyudu mutfağı topladım bir bakayım dedim oglanlar uyanık daha esimde tabi ben gelsiyr kimse kalmıyorMiniğim gelmiş hoşgelmiş![]()
Lunya LunyaBaşka bir şey söylemem![]()
İnşallah
HimmRavioliyi kim aldı onu konuşuyoruz:)
Sen niye sık gelmiyorsun canım önceki gibiHosbuldim abla kız uyudu mutfağı topladım bir bakayım dedim oglanlar uyanık daha esimde tabi ben gelsiyr kimse kalmıyornazende uyuyakliyorim gelemiyorum ://
Eşim akşamları evde abla :))Sen niye sık gelmiyorsun canım önceki gibi![]()
Ben de sana yazmıştum tam:) İyiyim canım, sen nasılsın ❤ Niye gelmiyorsun sıkı sıkNasılsın-VUSLAT- abla denk gelemiyoruz
Vardiyalı mıydı işiEşim akşamları evde abla :))
Bana selam yokNasılsın-VUSLAT- abla denk gelemiyoruz