- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
hadi gozunaydin atlatmışinÇok yorgunum bitkinim. Misafirlerim vardı mevlut yaptık![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gozunaydin atlatmışinÇok yorgunum bitkinim. Misafirlerim vardı mevlut yaptık![]()
Sen de Allah'a emanet ol canım, hayırlı gecelerAllah a emanet herşeye mukayyet olun optum hepinizi![]()
Allah kabul etsinÇok yorgunum bitkinim. Misafirlerim vardı mevlut yaptık![]()
Can özüm bahar geldi dalları kiraz basti![]()
Sahibi var çiceğim sen yapamazsın![]()
Oyy bizimkiler bayağı basit kalacak o zaman onların yanındaOlmaz mı tabi ki var:)Tortellini bile var![]()
Çay yani yaptım da biraz fazla abartmışımhadi gozunaydin atlatmışinhangisine karar verdin pilavlı mi çay yanı mi yaptin
Kendi adına konuş istersen benim ki gayet iddialıOyy bizimkiler bayağı basit kalacak o zaman onların yanında![]()
Vuuu neler yaptın de heleÇay yani yaptım da biraz fazla abartmışım![]()
Senin tarif daha güzeldiyetteyim zaten, benim tarifim bana yeter
![]()
Ne yaptın merak ettim.Emeğine sağlık canım benimÇay yani yaptım da biraz fazla abartmışım![]()
Tamam düzeltiyorum, benimkiKendi adına konuş istersen benim ki gayet iddialı![]()
Bence senin tarif iddialılar arasındaOyy bizimkiler bayağı basit kalacak o zaman onların yanında![]()
Şaka yaptım şakaTamam düzeltiyorum, benimki![]()
Tamam düzeltiyorum, benimki![]()
En iddialısı benim tarifŞaka yaptım şaka![]()
Yaprak sarma, pırasalı börek, patatesli börek, kıymalı pide, içli köfte, fellah köfte, kuskus salata, tavuklu salata.Vuuu neler yaptın de hele![]()
BenimkiBence senin tarif iddialılar arasındaSunumu konuşturman gerekecek
![]()
Bence senin tarif iddialılar arasındaSunumu konuşturman gerekecek
![]()
İpe dizEn iddialısı benim tarifPişmemiş makarna
Tarif olmayınca öyle sunmaya karar verdim.Direk pakette mi tabakta mı sunsam karar veremedim
![]()