- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
Şimdilik anca ruyamizda görürüzAhahh hadi yaFıstığın kilo fiyatı düşsün yapıcam zaten
Düşerse tabi
![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik anca ruyamizda görürüzAhahh hadi yaFıstığın kilo fiyatı düşsün yapıcam zaten
Düşerse tabi
![]()
Yeter herhalde:)He iyi benimde aklıma gelen bunlardi :))
Ne 30 muuu30 kişi tarif bildirmiş hepsi katılacak mı acaba![]()
Aslında bayağı var tarif:) Ravioliyi alan oldu muBu sefer kolay belki katılırlar:)Katılmak isteyip tarif bulamayan 4-5 kişi var:)
Evet şimdilik bugün bile 2 tarif verdim:)Ne 30 muuu
Evet yeterli :)Yeter herhalde:)
Evet oldu canım ve çok merak ediyorum.Aslında bayağı var tarif:) Ravioliyi alan oldu muNevoş birkaç sene önce Dilara vardı o 1.olmuştu hatırlıyor musun ravioliyle:)
O da tontrikonun kine benziyor ama :)Aslında bayağı var tarif:) Ravioliyi alan oldu muNevoş birkaç sene önce Dilara vardı o 1.olmuştu hatırlıyor musun ravioliyle:)
Yeter artık kapat dükkanı ablaEvet şimdilik bugün bile 2 tarif verdim:)
Kıyafetide ayarlarsam tamamdır.Birde harita çizeceğiz:)Evet yeterli :)
Belki diğer yarışmaya bakmışsındır:)Ben neye bakmışım acabaNiye az diyorum ben de
![]()
Gelene kapımız açık canım ne diyelim:)Yeter artık kapat dükkanı abla
Sen halledersin :)) Sende benim gibi heveslisin böyle odevlereKıyafetide ayarlarsam tamamdır.Birde harita çizeceğiz:)
Çok canım sürekli yapıyoruz:)Sınıf etkinliklerinide ben yapıyorum,hazırlıyorum:)Sen halledersin :)) Sende benim gibi heveslisin böyle odevlere
Aynen en büyük iş mutfaktaydı:) Şimdş baktım profilde yazıyormuş:)Mutfak tamamsa tamamdır. @Zipzip- in yardımcısıyım
Doğru canım olur mutlaka, büyük sorunlar olmasın diyelim o zamanInşallah ablada dönem dönem oluyor işte :))))
Bende öyle :))Çok canım sürekli yapıyoruz:)Sınıf etkinliklerinide ben yapıyorum,hazırlıyorum:)
Aklıma gelmedi değil geç yapsaydim keşke ıspanaklı mi yapacakLazanya yapacak arkadaş ne zaman yapar acaba:)Sebzeli lazanya yapacaktı![]()
EvetŞimdilik anca ruyamizda görürüz![]()