Hazırladım power paintte yapacağım:)Bitti mi slaytı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BazlamaBende öyle biraz dışarı çıktık sonra biraz bazlama yaptım,yemek toparlama bu saat oldu.Birazda ödev hazırlığı yaptık:)
Kimsenin olmadığı zamanlarda yaparız geçmişiAynen buraya yetişemeyiz:)
Bende yoruldum bugün anca yemek yedik şimdi yattım daha da kalkmamŞükür canım, biraz yorgunum:)
Sen nasılsın ❤
Alışkanlık heralde canım geçen gece 12.30 a kaldık ben öldüm uykusuzluktanB
Ben simdi uyutsam uyanır 3 te uyur tekrar oynatiyorum oyüzden ☺
Burada süperdi bugün hava, fırsat bu fıırsat deyip giriştimNe güzel ya en sevdiğim ama aklıma takıldı bahar geldimi ki güneşi görmeyince bana kış geliyor
Telefon için de çok güzel uygulamalar var ben artık hep telden yapıyorum .Hazırladım power paintte yapacağım:)
Maşallah eline sağlık darısı başımaBurada süperdi bugün hava, fırsat bu fıırsat deyip giriştim
Iyiyim abla sen nasılsın calısıyorum arads bakıyorum buralara ❤Merhaba canım nasılsın
Aynen öyle yaparız:)Kimsenin olmadığı zamanlarda yaparız geçmişi
Değişmez inşallah canım benimki ne zaman dış çıkarsa yeni bir huy edindi ☺Alışkanlık heralde canım geçen gece 12.30 a kaldık ben öldüm uykusuzluktan
O zaman hızlı akar ben tek tek açacağım resimleri:)Telefon için de çok güzel uygulamalar var ben artık hep telden yapıyorum .
Sende mi aynı takımdaydın Zipzip- le:)Uhulet ve suhuletle anlaştık
Beni de daha kimse kaldıramaz yerimden, pert durumdayımBende yoruldum bugün anca yemek yedik şimdi yattım daha da kalkmam
Sağol canım:) Daha yeni başladım, yarın devam:) Bugün anca mutfağı hallettim baştan aşağı:) Storu bile yıkadım Üşütmem İnşaAllahMaşallah eline sağlık darısı başıma
Allah kolaylık versin canım İyiyim çok şükürIyiyim abla sen nasılsın calısıyorum arads bakıyorum buralara ❤
Aynen nerelerde
Evet canım doğru süresi kısa oluyor.Hadi bakalım kolay gelsin sana o zaman :))O zaman hızlı akar ben tek tek açacağım resimleri:)
Saol ablaAllah kolaylık versin canım İyiyim çok şükür
Sağol canım bizimki anlatacak her resmi ondan yavaş gitmek lazım:)Evet canım doğru süresi kısa oluyor.Hadi bakalım kolay gelsin sana o zaman :))