Merhaba canım nasılsınHayırlı akşamlar abla
Hayırlı akşamlar abla![]()
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım nasılsınHayırlı akşamlar abla
Bahar temizliğine başladım:) Sabahtan beri daha yeni oturdumNeden yorgunsun
İyi canım sen nasılsınHayırlı akşamlar nasılsınız![]()
Vakit geçiyor geçmişi okurken:)Benimde niyetim yok:)
İyiyim bende biraz koşturmaca ,biraz gezmece anca oturdumKankacim bende yazdım kayboldum :))
Iyiyim kankicim sen nasılsın ❤
Ellerine sağlık canım kolay gelsinBahar temizliğine başladım:) Sabahtan beri daha yeni oturdum![]()
Ne güzel gece uykusuna erken yatıyor seninkiİyi canım bebek uyutma maraton u başladı
Aynen buraya yetişemeyiz:)Vakit geçiyor geçmişi okurken:)
Bende iyiyim çok şükür anca oturdum bugün biraz dışarda işlerim vardı ,biraz da çocukları gezdirdik öyleİyi canım sen nasılsın![]()
Ne haber tatlım❤ Anlaşmazlığı halletin mi:)Hayırlı akşamlar abla
Ne güzel ya en sevdiğim ama aklıma takıldı bahar geldimi kiBahar temizliğine başladım:) Sabahtan beri daha yeni oturdum![]()
Bende öyle biraz dışarı çıktık sonra biraz bazlama yaptım,yemek toparlama bu saat oldu.Birazda ödev hazırlığı yaptık:)Bende iyiyim çok şükür anca oturdum bugün biraz dışarda işlerim vardı ,biraz da çocukları gezdirdik öyle![]()
Bende öyle biraz dışarı çıktık sonra biraz bazlama yaptım,yemek toparlama bu saat oldu.Birazda ödev hazırlığı yaptık:)Bende iyiyim çok şükür anca oturdum bugün biraz dışarda işlerim vardı ,biraz da çocukları gezdirdik öyle![]()
Geç kalınca kuduruyor canım hiç uyutamıyorumNe güzel gece uykusuna erken yatıyor seninki
Iyi abla sen nasılsınNasılsın canım![]()
Bitti mi slaytıBende öyle biraz dışarı çıktık sonra biraz bazlama yaptım,yemek toparlama bu saat oldu.Birazda ödev hazırlığı yaptık:)
İyi canım sağol:)Iyi abla sen nasılsın![]()
Uhulet ve suhuletle anlaştıkNe haber tatlım❤ Anlaşmazlığı halletin mi:)
Şükür canım, biraz yorgunum:)Hayırlı akşamlar nasılsınız![]()
Sağol minnoşumEllerine sağlık canım kolay gelsin![]()
Ben simdi uyutsam uyanır 3 te uyur tekrar oynatiyorum oyüzden ☺Geç kalınca kuduruyor canım hiç uyutamıyorum