- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Nasıl yaniKünefe gibi olmasın![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniKünefe gibi olmasın![]()
Ee isteseydin yaBana gelseydi bari![]()
Künefe 1. oldu ya onu diyorumNasıl yani![]()
Ne yapacağını ve vazgeçtiğini bilmiyordum ki :/Ee isteseydin ya
He gece yazdı vazgeçtim isteyen varsa tarifiNe yapacağını ve vazgeçtiğini bilmiyordum ki :/
Bakacağız rakip çok hemide dişli ďişliKünefe 1. oldu ya onu diyorum![]()
He gece yazdı vazgeçtim isteyen varsa tarifiNevreste den alsın güzel bir tarif diye ama sen yoktun doğru
![]()
Kısmet değilmişşansa bak
Ama ben onu o yazar yazmaz başkasına verdim:)He gece yazdı vazgeçtim isteyen varsa tarifiNevreste den alsın güzel bir tarif diye ama sen yoktun doğru
![]()
Aynen öyle ,şu an avatarım gibiyimKısmet değilmiş![]()
Alana hayırlı olsun :))Ama ben onu o yazar yazmaz başkasına verdim:)
Ya demek sen daha hızlı davranmisın.Alana hayırlı olsun artık :)Ama ben onu o yazar yazmaz başkasına verdim:)
Evet atak yapmış herkesTeker teker gelmeye başladı![]()
Bugün burda idin ama rastlasamadik pek en son battaniyeyi gördüm![]()
Çok sallanma basın dönerAynen öyle ,şu an avatarım gibiyim![]()
Hoşgeldin canımEvet atak yapmış herkes
Ben buralardaydım ama gelen giden olmadı:) Sonra da otagara geçtim kızımı bırakmaya, daha yeni girdim eve:)
Ama çok tatlı değil mi ?
Öyle canım hayırlı olsunYa demek sen daha hızlı davranmisın.Alana hayırlı olsun artık :)
Senin ne zaman gelecek:)Evet atak yapmış herkes
Ben buralardaydım ama gelen giden olmadı:) Sonra da otagara geçtim kızımı bırakmaya, daha yeni girdim eve:)
Evet burdaymissin baya, okudum geçmişi.Hadi Allah kavuştursunEvet atak yapmış herkes