Değilsin boşver::)Bak yine yaptımÇak o zaman yalnız değilim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilsin boşver::)Bak yine yaptımÇak o zaman yalnız değilim .
Arada oluyor iste.Bana da öyle diyordu çok sevdiğim biri ,öyle mi acaba ?
Benim sürekli oluyor gibi. Hayatım devrikArada oluyor iste.
Not bad azerin Azerice konuşursa bizde İngilizce konuşuruzOh well İ'm good,how about u ?
Benim kadar devrik olmasinBenim sürekli oluyor gibi. Hayatım devrik
İndeed,sure We can,why not ? egzersiz olsun hem :))Not bad azerin Azerice konuşursa bizde İngilizce konuşuruz
Amin amin sinir bozucu oluyor mudur acaba okuyanlar için ?Benim kadar devrik olmasin
Olabilir bilmem hızlı yazmaktan herhalde bak şimdi her yazdığımı kontrol etme dürtüsü oluştuAmin amin sinir bozucu oluyor mudur acaba okuyanlar için ?
Onlar gelince yaparız men öyle istiyerem .Benzettim mi acaba Azerice yeİndeed,sure We can,why not ? egzersiz olsun hem :))
Ben kaç gündür acaba mı diyordum kendi kendime,sen de yazınca ayyuka çıktıOlabilir bilmem hızlı yazmaktan herhalde bak şimdi her yazdığımı kontrol etme dürtüsü oluştu
Mawallah bence oldu :) Sanırım w harfi Azerice de ş harfi :)Onlar gelince yaparız men öyle istiyerem .Benzettim mi acaba Azerice ye
Ay Allah ya hiç güleceğim yoktu güldüm çok şükürMawallah bence oldu :) Sanırım w harfi Azerice de ş harfi :)
Hep gülesin inşallahAy Allah ya hiç güleceğim yoktu güldüm çok şükür
Amin inşallah hepimizHep gülesin inşallah
Evet tarifler hızlı hızlı gelmeye başladıBugün tarif geldi baya Nevreste
Tamam o zaman katılıyorsunsen iste yeterki istediğin makarna olsun bee
Dayanabilirsem ben sonlara doğru yapcam inşallahEvet tarifler hızlı hızlı gelmeye başladı
Son dakika golümüDayanabilirsem ben sonlara doğru yapcam inşallah
Hoşgeldin canımTamam o zaman katılıyorsun