- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Hoş buldum tatlımHoşgeldin canım![]()
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Çok tatalı da biraz daha bakarsam bayılacam baş dönmesindenAma çok tatlı değil mi ?![]()
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum tatlımHoşgeldin canım![]()
Çok tatalı da biraz daha bakarsam bayılacam baş dönmesindenAma çok tatlı değil mi ?![]()
Devamlı bakınca hipnoz oluyorsun dikkat etHoş buldum tatlım
Çok tatalı da biraz daha bakarsam bayılacam baş dönmesinden![]()
Ben diyeyim 2 gün, sen de 3 gün, olmadı 4.güne yapıcamSenin ne zaman gelecek:)
Sağol canım benimEvet burdaymissin baya, okudum geçmişi.Hadi Allah kavuştursun![]()
Değiştireyim hemenHoş buldum tatlım
Çok tatalı da biraz daha bakarsam bayılacam baş dönmesinden![]()
Hadi hayırlısı o zaman:)Ben diyeyim 2 gün, sen de 3 gün, olmadı 4.güne yapıcamİnşaAllah:)
Sağol canım benim![]()
O zaman on günden önce gelmeyecek deseneBen diyeyim 2 gün, sen de 3 gün, olmadı 4.güne yapıcamİnşaAllah:)
Elimle kapatmam lazım, yoksa sağ lop sol lop yer değiştirecekDevamlı bakınca hipnoz oluyorsun dikkat et![]()
Yok kız niye değiştiriyorsunDeğiştireyim hemen![]()
Önümüzdeki hafta içi İnşaAllah minnoşumHadi hayırlısı o zaman:)
Yok 10 günü bulmaz, sonra tarifimi başkasına verir NevoşO zaman on günden önce gelmeyecek desene![]()
Gerçekten değiştireyim çok döndürüyorsa :)Elimle kapatmam lazım, yoksa sağ lop sol lop yer değiştirecek![]()
Nasip değilmişşş napalımmGitti gül gibi tarif![]()
Azerinin katıldığına katılmıcamSen niye vazgeçtin tatlımcığım ?
Ya hepsine katılırsaAzerinin katıldığına katılmıcam![]()
Azerinin katıldığına katılmıcam![]()
Yok tatlım şaka yapıyorum, değiştirme:) Başımın döndüğü doğru da ondan değil, yolda başladı dönmeyeGerçekten değiştireyim çok döndürüyorsa :)
Sen bugün bana hep aydınlatma yaşattın vallaGeçen burda biri konu acmisti konuşurken burnunu görüyorum sürekli diye konuyu okuduktan sonra bende burnunu görmeye başladım
Bakayım.sizde bunu okuyunca gorecekmisiniz
3 kere 1. Olunca isterse katılsınYa hepsine katılırsa![]()
Sana da oldu muSen bugün bana hep aydınlatma yaşattın vallaTebrikler,burunlar,sıradaki ne ?
![]()