Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel giremiyordun niye içeri aldılarNevreste nerdesin korkak nevos saklanma cik ortaya senin garib vuslatin tek kaldi kiyamam
Kormuyorsan akşam gel görelimyalnizmiyiz simdi senle vuslatim yaklas hele
Bana yazdı üstelemedim belki gelemez dedimNevoş zaten yoğun bir de seninle mi uğraşacak
Bana yazdı üstelemedim belki gelemez dedimNevoş zaten yoğun bir de seninle mi uğraşacak
Hala culsuzum ona görenevosu cok özledim getirin bulun bana oni ne iyi kizdi ya
İnşaAllah canım benimİnşaallah iyi çıkar canım:)
Geçen tarifleri incelerken gördüm Tamam bu senin mutlaka bekliyorum. rabia01 bizim gurmemiz ona tattırırız
Geçen tarifleri incelerken gördüm Tamam bu senin mutlaka bekliyorum. rabia01 bizim gurmemiz ona tattırırız
Bana da yardım ettiğine pişman olacaksın dediAbicim keşke rabia01 yı almasaydın ne güzel kurtulmuştuk:)
Hiç işte öyle konuşur ancaSenin gibi beceriksizmiyiz
Gelmez akşam tırsar kalabalıktanKormuyorsan akşam gel görelim
Tamam canım hatırlatırsın:)Sağol abla haftaya yine dua et olur mu
Ben yardım etmedim git bize ulaşından yaz dedimDışardaydım zatenBana da yardım ettiğine pişman olacaksın dedi
Hiç işte öyle konuşur anca
Gelmez akşam tırsar kalabalıktan
Ben yardım etmedim git bize ulaşından yaz dedimDışardaydım zatenBana da yardım ettiğine pişman olacaksın dedi
Hiç işte öyle konuşur anca
Gelmez akşam tırsar kalabalıktan
Ben Mune ablaya bile mesaj yazdım Nankör işte girdi siteye hemen savaş açtıBana yazdı üstelemedim belki gelemez dedim
Akıl işte ne yardım ediyorsunÇocukları yemeğe götürdüm hiç zamanım yoktu:)Ben Mune ablaya bile mesaj yazdım Nankör işte girdi siteye hemen savaş açtı
Sen başından savınca bana geldi demek Yazamıyorum diye kahrolurdu giremeseBen yardım etmedim git bize ulaşından yaz dedimDışardaydım zaten
Beceriksiz birde bize laf atıyor
Ancak arkamdan sallar
6 ay sonra yine gelirSen başından savınca bana geldi demek Yazamıyorum diye kahrolurdu giremese
Boş bulundum ilerisini düşünemedim Oh afiyet olsunAkıl işte ne yardım ediyorsunÇocukları yemeğe götürdüm hiç zamanım yoktu:)