- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Günaydın ablacım❤Günaydınlar hanımlar
Nasılsın ablacım, dün güzel geçti miGünaydınlar canısı
Nasılsın ablacım, dün güzel geçti mi
Gitmiş herkes
Ben de iyiyim ablacım❤ Ohh ne güzel, ellerine sağlık abla
Evet abla, yok kimse:) İyi abla bundan sonra öyle yaparsın işte sen deSakin bugün demi .
İyioldu hepsi neyseki beğenildi hepsi birde uğraş veriyorsun yani.
En komiğide vişneli jölenin içine vanilyalı muhallaebi katılıyorken tut ben sakızlı muhallebi almışım yanlışlıkla ama daha güzel oldu.İyiki bundan katmıisın dediler bide kokusuda var oh mis oldu
Evet abla, yok kimse:) İyi abla bundan sonra öyle yaparsın işte sen de
Nasıl da tanıyor beniO kesin uyuyor
Günaydın canım, geçmiş olsun ❤Günaydın hanımlar birazdan dişçiye gidiyorum. Dolgulu dişim kaç gündür ağrıyor yemek yiyemiyorum bakalım ne diyecek gitmişken Tuna’nın dişleri de göstereceğiz . Korku değil de ne kadara maal olacağını merak ediyorum dolar da çıkmış etkilemiştir kesinbu arada tuvaletini tutuyor daha inatla
Bizimki de şerbetli taraftarı:)Birde eşim pek yemez sütlü tatlıları ona verecen şerbetliyi yesin
Bizimki de şerbetli taraftarı:)
Günaydın şekerciğimGünaydınlar hanımlar
Şimdiden geçmiş olsun .Günaydın hanımlar birazdan dişçiye gidiyorum. Dolgulu dişim kaç gündür ağrıyor yemek yiyemiyorum bakalım ne diyecek gitmişken Tuna’nın dişleri de göstereceğiz . Korku değil de ne kadara maal olacağını merak ediyorum dolar da çıkmış etkilemiştir kesinbu arada tuvaletini tutuyor daha inatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?