Zipliyo dimi çok tatlı oluyorlar koltuğa falan tutunup ayakta durmayi göster onaen sonki yukseklikte kücük geliyo hata yürütec artik pek koymuyorum zaten ellerinden yürütüyorum kendide oturmak istemiyo yürümek istiyo bide tay tay tay diyo deliriyorum
artik pek koymuyorum zaten yeni emeklemeye basladi bayadir emege dönüyodu gitmiyodu yeni yeni gitmeye basladi arada sürünüyo yuvarlaniyo flan kafasina göreAhh ah benimki hala kucakci canım bazen tezgahta is yaparken sandalyeye koyuyorum dikiliyo yanımda öyle duruyoyurutec olmasa belki siralamya başlar kalkmaya calisir kendi
evet ya cok seviyo yürümeyi ama bendede hal kalmiyo oturmak istiyom bu kezde agliyo aksama kadar evi turluyoz arada balkona cikyoz böyle gün bitiyoZipliyo dimi çok tatlı oluyorlar koltuğa falan tutunup ayakta durmayi göster ona
tmam kuzum yat sen bnde yaticam iy uykular gorüsürüz❤Ben yatıyorum canım malum sabah kurs var iyi geceler yarın görüşürüz
Ben de emzikliyim kuzu siz dediniz olmadı getirtirim ben Iğdır’dan kaşar ımı gönderiyorlar kayısı mı da göndersinlerigdirinki bambaska ya bnmde az önce anlatinca agzim sulanmisdi emzikliyiz biz canimiz cekecekk
Ben yeni uyandımHerkesler uyumuş mu
Sana da hayır lı sabahlarBen yeni uyandım
Hayırlı sabahlar :)
Amin canım hayırlı cumalar olsun inşallah
Erken mi uyandınız:)Herkesler uyumuş mu
Günaydın,hayırlı Cumalar canımGünaydın Hayırlı Cumalar
Ne kursuna gidiyorsun:)Ben yatıyorum canım malum sabah kurs var iyi geceler yarın görüşürüz
Bugün nasılsın canımGünaydın,hayırlı Cumalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?