Yok canım ananem azeriablamda merkezde oturuyo kismet olursa 2 3 aya gitmeyi dusunyoruz:))
annende azerimi peki
Biz gidemiyoruz pek en son orta okuldaydimablamda merkezde oturuyo kismet olursa 2 3 aya gitmeyi dusunyoruz:))
annende azerimi peki
anladm cnm bi azerilik var yaniYok canım ananem azeri
Yani bi ucundan tutmusuz bizde hepsi var gerçi dedem kurt ananem azeri baba tarafı dedem dadas babane laz eşim manav ortaya karışık bişey işteanladm cnm bi azerilik var yani
esime kaldik bi göndercem diyo bi saka yaptim göndermiycem diyo babamlar haziranda gidicek orda evimiz var 16 senedir istanbuldayiz ev bakimsizliktan cöktu tavani arada giderlerde bi yaptrmak nasip olmadi bu sene orayi yaptirmaya gidicekler bakalim esim gonderirse bende gitcem ablami gormeye.Biz gidemiyoruz pek en son orta okuldaydim
hay masallah her telden çalmissiniz sen ne oluyon bu durumda merak etimYani bi ucundan tutmusuz bizde hepsi var gerçi dedem kurt ananem azeri baba tarafı dedem dadas babane laz eşim manav ortaya karışık bişey işte
Valla onu bende tam bilemiyorum son durak manavhay masallah her telden çalmissiniz sen ne oluyon bu durumda merak etim
esimde karar kildim diyosun yaniValla onu bende tam bilemiyorum son durak manav
Gecen sene Teyzem 1 kasa kayısı yolladı çocukluğum a döndüm resmen burda bulamazsın ordakiniesime kaldik bi göndercem diyo bi saka yaptim göndermiycem diyo babamlar haziranda gidicek orda evimiz var 16 senedir istanbuldayiz ev bakimsizliktan cöktu tavani arada giderlerde bi yaptrmak nasip olmadi bu sene orayi yaptirmaya gidicekler bakalim esim gonderirse bende gitcem ablami gormeye.
hayirli geceler cnm❤Hayırlı gecelerr herkese
Hayırlı geceler canımHayırlı gecelerr herkese
Aynen canımesimde karar kildim diyosun yani
zaten igdirin kayisisi meshurdur tadi bi baska ablamin bahcesi dolu 2 sene once gitigimde yetismisdim:)Gecen sene Teyzem 1 kasa kayısı yolladı çocukluğum a döndüm resmen burda bulamazsın ordakini
Benimde dedemin bahçesi var Karnım siserdi kayısı yemektenzaten igdirin kayisisi meshurdur tadi bi baska ablamin bahcesi dolu 2 sene once gitigimde yetismisdim:)
Ne diyosun tarif Güzelse sunumu da güzel olur tatlım sen yaparsınKızlar ben yarışmadan çekildim azerinden güzel yapamam ben :)
Nevoşun elinde çok güzel bir tarif var önce giden kapar
Hayırlı geceler canımHayırlı gecelerr herkese
Yok kendime güvenmiyorum regl yaklaştı galiba bir mallık var üstümde sunumum o kadar iyi olmaz maalesef :)Ne diyosun tarif Güzelse sunumu da güzel olur tatlım sen yaparsın
Aa neden ki yapardın bnce seninkilerde güzel oluyorKızlar ben yarışmadan çekildim azerinden güzel yapamam ben :)
Nevoşun elinde çok güzel bir tarif var önce giden kapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?