Burası soğuk henüz park havası gelmedi:)Evet abla hava güzeldi büyük oğlanı tutamıyorum
Hava güzelse iyi yapmışsınız:)
2. sınıfa mı gidiyor:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası soğuk henüz park havası gelmedi:)Evet abla hava güzeldi büyük oğlanı tutamıyorum
yok cnm cok farkli bisey ama sülememmmmTavuk dünyasımı yapcan sen![]()
Sende mi Azerbaycanlısın:)yok cnm cok farkli bisey ama sülememmmm![]()
sen benim gece ortaamsin kiskanma gelHiç te bıle hıh![]()
igdir azerisiyim benSende mi Azerbaycanlısın:)
ellerine sağlık afiyet olsun
Afiyet olsun canım![]()
Teşekkür ederim kızlar :))Kavurma ♥ben :)
Kars azerisi düğününe gitmiştim çok güzel oynuyorlar yiaaaaigdir azerisiyim ben![]()
Azeri dili konuşmuşsunuz :)Diliniz anlaşılıyor konuşabilirsiniz:)igdir azerisiyim ben![]()
Minik catlayacak dedi azerin ama apaçık anlaşılıyor ne diyorlarAzeri dili konuşmuşsunuz :)Diliniz anlaşılıyor konuşabilirsiniz:)
esimde kars azerisi :) evet azerice oyunu guzel gercekten sarkilarida cok guzel oluyoKars azerisi düğününe gitmiştim çok güzel oynuyorlar yiaaaa
arada konusuruz ablaAzeri dili konuşmuşsunuz :)Diliniz anlaşılıyor konuşabilirsiniz:)
Men konuşma bilmiremarada konusuruz abla![]()
aslinda catlayacak yerine yarilacak derizde azerinn kibar oldu sanaMinik catlayacak dedi azerin ama apaçık anlaşılıyor ne diyorlar![]()
Bizde driz onu yarildim gülmekten diye acaba bizde mı azeriyizaslinda catlayacak yerine yarilacak derizde azerinn kibar oldu sana![]()
cok su icen zahide yetisde degilmiydi günde 15 20 litre icenMen konuşma bilmirem
Müge anlı da bir Azeri vardı çok su içen onun sayesinde anlıyorum ne konustugunuzu![]()
BirTutamMutluluk20
Yok bu sıkistikca su içiyordu :))cok su icen zahide yetisde degilmiydi günde 15 20 litre icen![]()
Hepimiz azeriyizBizde driz onu yarildim gülmekten diye acaba bizde mı azeriyiz![]()
belkide köken oraya dayaniyodur arasdirmak lazimBizde driz onu yarildim gülmekten diye acaba bizde mı azeriyiz![]()
Hepimiz azeriyiz![]()