- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Bu yarışmada lazany olmaz mı makarnaların şahı@-SUHAN- lazanya var dedi sanki nevo
Bugünkü menü mercimek çorbası sütlaç bakla yemeği dana kavurma yaoabikirsem salata
Afiyet olsun canımBugünkü menü mercimek çorbası sütlaç bakla yemeği dana kavurma yaoabikirsem salata
KavurmaBugünkü menü mercimek çorbası sütlaç bakla yemeği dana kavurma yaoabikirsem salata
Tavuk dünyasımı yapcan sentavuklu makarnamii şşş bi duyan olcak benim tarif ona benziyor çaktirma
Hiç te bıle hıhkiskandinmi yoksaa
Bakiyim hemen☺Açtım açtım
Çok iddialı değilim bu sefer bakalım belki 2 oy olursa ikinci oylardan gelir bir kaç tane
Duygularimla oyniycan dimi pişşşııık gelmemHadi gisganma gel sana da sarilak
Ben 5. Kattayim
Baska markette bulursun canım ben gecen etimek aradım market marketB3n yarinda yapamiycam markette makarnamdan kalmamıştı
Ne kadar emek veriyoruz Yarışmalar için duyun secmenlerBaska markette bulursun canım ben gecen etimek aradım market market
Valla deli olmustum canım hatta tuzsuz etimek yerine normal etimekle yaptım en sonNe kadar emek veriyoruz Yarışmalar için duyun secmenleryakinda iki bakkal vardı onlarda da yok bakiyim artık ne zamn alırsam ozaman yaparım eşime söylerim sabah alır belki
Hayırlı akşamlar ablaHayırlı akşamlar
Bak o var burda her yerdeValla deli olmustum canım hatta tuzsuz etimek yerine normal etimekle yaptım en son
Yok hiç bir yerde ne yapayım
Hayırlı aksamlar abla hosgeldinHayırlı akşamlar
Göremiyorr musun canım ekranı yan cevir yada masa üstü moduna al görünüyor
21 bin olmus canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?