- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
haha en guzeli vala iy yapiyonAyenn akşam karanlığında bende oynuyorum onlarla eşim olunca şimdi olmaz etrafta erkek veli oluyor bazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha en guzeli vala iy yapiyonAyenn akşam karanlığında bende oynuyorum onlarla eşim olunca şimdi olmaz etrafta erkek veli oluyor bazen
gorusuruz cnm❤Bende kaçıyorum kızlar bugün ev oturmasına davetliyim bende hazirlanayim yavaş yavaş görüşürüz akşama inşallah
:) evet tabi kiNasıl yaaa siz ciddi ciddi tanışıyomusunuz
Burda güneş niye yok diyorum bende ver gunesimiziEki Görüntüle 2254303 hava çok güzel burda
hosgeldin ortaaamBurda güneş niye yok diyorum bende ver gunesimizi
Hosbulduk canisi nasıl gidiyorhosgeldin ortaaam
hapsirikli bir gune basladim grip olmusumHosbulduk canisi nasıl gidiyor
Hiç kıskanmadım:) evet tabi ki
Yok sana güneş falan beni isitacak sadeceBurda güneş niye yok diyorum bende ver gunesimizi
Geçmiş olsun canımhapsirikli bir gune basladim grip olmusum
sen nasilsinn
Sonra beni dovuyo diyosunYok sana güneş falan beni isitacak sadece
saol canisiGeçmiş olsun canım
deynepnaz ilahi deynep yoğurtlu çubuk makarna bildirim gelince sen yaptın sandım
Acaba nedir nedir
Eski makarnalara bakayım demiştim ,konuyu görünce ne yazdınız diye bakayım dedim
Ama biraz yaklaştın ,benim tarifimde de yoğurt var ama mantı değil
Eski makarnalara bakayım demiştim ,konuyu görünce ne yazdınız diye bakayım dedim
Yoğurt denince akla hemen onun adı gelirAcaba nedir nedir
Hımmm mantı değil yoğurt var makarna var ozaman eristemi
Canımahahhaha ben de senin tatlis sunumlarina hastayim ama
Kaçıyordum derken Hadi gel sen de katıl makarna yapıyoruzeskidende seni kaciriyodum
Reklamdaki gibi okudum bi mantı eksik yazmışsınYoğurt denince akla hemen onun adı gelir
Manti mantı
çok da severimYoğurt denince akla hemen onun adı gelir
Manti mantı