• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Sen buraları gör karşı komşunu bile tanı mıyorsun artık.
Bizim apartman iyi saygılıyızdır hepimiz birbirimize sorunda çokmıyor çok şükür.
Çok yıllık evinizse bide ev sahibi olunca yine bi nebze yakınlık olur 🤗

Bizde diyet yok maalesef :KK53:

Z.yağı var içinde bol yeşillikli bide.
Oh oh diyette zaten zeytinyağ kullanılıyor abartmadığın sürece ;) bayılırım kuru domatesli salatalara,eskiden de nefret ederdim insan büyüdükçe damak tadı çok değişiyo :KK54:

Çok yıllık evinizse bide ev sahibi olunca yine bi nebze yakınlık olur 🤗

12 yıl oldu kendi evimizdeyiz,komşularım çok iyi ondan belkide.

Oh oh diyette zaten zeytinyağ kullanılıyor abartmadığın sürece :KK66: bayılırım kuru domatesli salatalara,eskiden de nefret ederdim insan büyüdükçe damak tadı çok değişiyo :KK54:

Ben severim z.yağını eşim yemiyor salatalarda.
Domates kurusunu bende yeni yeni yemeye başladım.

Keşke ne güzel bir gün sen aşure yapardın bir ben baklava :KK70:
Ne güzel yerdik beraber
Evet sen zayıf kalır ben şişerdim sonra hasetimden çatlar bidaha senle görüşmezdim :KK70: şaka bi yana ah nasıl isterdim valla öyle kafa dengi saygın insanlarla komşuluk etmeyi,ben herkesle mıç mıç komşu olamam :KK70: ama burda ki kızların hangisi olursa olsun kabulüm 💕💕💕

Evet sen zayıf kalır ben şişerdim sonra hasetimden çatlar bidaha senle görüşmezdim :KK70: şaka bi yana ah nasıl isterdim valla öyle kafa dengi saygın insanlarla komşuluk etmeyi,ben herkesle mıç mıç komşu olamam :KK70: ama burda ki kızların hangisi olursa olsun kabulüm 💕💕💕

Burasıda süper herkes iyi saygılı.

Vardır mutlaka birilericanısı

Bende açıktım varya :KK53:

Ben istanbuldayım .

Ye vaala yarasın afiyetbal şeker olsun :KK8:

Sen çok uzaktasın keşke burada olsaydın sende
aciktinmi abla o guzel lezzetleri tadicak olan sensin bizim yerimizede ye😆😆

Bende herkes ile kolay samimi olamam genelde dışardan gören çok burnu havada falan der ama taniyanda hiç alakası yok der😊 sevdiğimi güzel severim 😍

Bende herkes ile kolay samimi olamam genelde dışardan gören çok burnu havada falan der ama taniyanda hiç alakası yok der😊 sevdiğimi güzel severim 😍
Tamı tamına beni anlattın, hatta kendini beğenmiş burnu havada diye konuşmayan tanıyınca itiraf eden çok kişi oldu :KK70:

aciktinmi abla o guzel lezzetleri tadicak olan sensin bizim yerimizede ye😆😆

Keşke hep beraber olabilseydik ne güzel olurdu .

İşte benim yerim orası:KK45:

Aynen :KK5:

Tamı tamına beni anlattın, hatta kendini beğenmiş burnu havada diye konuşmayan tanıyınca itiraf eden çok kişi oldu :KK70:

Banada derler burnu havada diye,ben bide asabiyim biraz anında parlarım tepki veririm.
Dünür tarafıda bilir bu huyumu.

Keşke hep beraber olabilseydik ne güzel olurdu .

Aynen :KK5:

Banada derler burnu havada diye,ben bide asabiyim biraz anında parlarım tepki veririm.
Hahaha çok tatlısın seni kafamda tam böyle oluşturdum zaten 😍

Öğrettin yani kendini abla dunurlere :KK70: bilsinler kız almak kolay değil.
Ne burcusun abla sen

Back