• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Çok yıllık evinizse bide ev sahibi olunca yine bi nebze yakınlık olur 🤗

12 yıl oldu kendi evimizdeyiz,komşularım çok iyi ondan belkide.

Oh oh diyette zaten zeytinyağ kullanılıyor abartmadığın sürece :KK66: bayılırım kuru domatesli salatalara,eskiden de nefret ederdim insan büyüdükçe damak tadı çok değişiyo :KK54:

Ben severim z.yağını eşim yemiyor salatalarda.
Domates kurusunu bende yeni yeni yemeye başladım.

Keşke ne güzel bir gün sen aşure yapardın bir ben baklava :KK70:
Ne güzel yerdik beraber
Evet sen zayıf kalır ben şişerdim sonra hasetimden çatlar bidaha senle görüşmezdim :KK70: şaka bi yana ah nasıl isterdim valla öyle kafa dengi saygın insanlarla komşuluk etmeyi,ben herkesle mıç mıç komşu olamam :KK70: ama burda ki kızların hangisi olursa olsun kabulüm 💕💕💕

Evet sen zayıf kalır ben şişerdim sonra hasetimden çatlar bidaha senle görüşmezdim :KK70: şaka bi yana ah nasıl isterdim valla öyle kafa dengi saygın insanlarla komşuluk etmeyi,ben herkesle mıç mıç komşu olamam :KK70: ama burda ki kızların hangisi olursa olsun kabulüm 💕💕💕

Burasıda süper herkes iyi saygılı.

Bende herkes ile kolay samimi olamam genelde dışardan gören çok burnu havada falan der ama taniyanda hiç alakası yok der😊 sevdiğimi güzel severim 😍

Bende herkes ile kolay samimi olamam genelde dışardan gören çok burnu havada falan der ama taniyanda hiç alakası yok der😊 sevdiğimi güzel severim 😍
Tamı tamına beni anlattın, hatta kendini beğenmiş burnu havada diye konuşmayan tanıyınca itiraf eden çok kişi oldu :KK70:

aciktinmi abla o guzel lezzetleri tadicak olan sensin bizim yerimizede ye😆😆

Keşke hep beraber olabilseydik ne güzel olurdu .

İşte benim yerim orası:KK45:

Aynen :KK5:

Tamı tamına beni anlattın, hatta kendini beğenmiş burnu havada diye konuşmayan tanıyınca itiraf eden çok kişi oldu :KK70:

Banada derler burnu havada diye,ben bide asabiyim biraz anında parlarım tepki veririm.
Dünür tarafıda bilir bu huyumu.

Back