• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Makarnamı yaptım sıra geldi en zor kısıma yani konu açmak 🤭🙈
Bana çekim işi bitince omuzlarımdan yük kalkıyor,en çok sunum fotoları geriyor beni.Eskiden boyut büyük olduğundan uğraştırıyordu ama şimdi rahatız en azından.Kolay gelsin diyeceğim de açmıştırsın zaten konunu :KK45:
Yaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum ben:KK53:bak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdi:KK45:
Yazın çok küçük büyüt biraz :KK45:Herkese karışacağım illa :KK53:
Ben istanbuldayım .
Ben seni hep İzmir de yaşıyorsun saıyorum.:confused:

Bana çekim işi bitince omuzlarımdan yük kalkıyor,en çok sunum fotoları geriyor beni.Eskiden boyut büyük olduğundan uğraştırıyordu ama şimdi rahatız en azından.Kolay gelsin diyeceğim de açmıştırsın zaten konunu :KK45:

Aynen, ben de resimleri çekerken geriliyorum😅 Ondan sonra rahatlıyorum😀

Aynen, ben de resimleri çekerken geriliyorum😅 Ondan sonra rahatlıyorum😀
Çekiyorum birkaç tane ,sonra çektiklerime bakıyorum ,yok ı ıhh olmamış bu karanlık olmuş,bu uzak çıkmış,bu net çıkmamış diye baştan ,sonra yine beğenmiyorum derken stres basıyor :skandal:

Çekiyorum birkaç tane ,sonra çektiklerime bakıyorum ,yok ı ıhh olmamış bu karanlık olmuş,bu uzak çıkmış,bu net çıkmamış diye baştan ,sonra yine beğenmiyorum derken stres basıyor :skandal:
Sonra oluyor telefonda 150 tane resim:70:

Haha senin içine kaynana kaçmış

Back