Çok yıllık evinizse bide ev sahibi olunca yine bi nebze yakınlık olurSen buraları gör karşı komşunu bile tanı mıyorsun artık.
Bizim apartman iyi saygılıyızdır hepimiz birbirimize sorunda çokmıyor çok şükür.
Keşke ne güzel bir gün sen aşure yapardın bir ben baklavaZaten burda olsanız şaşarım
Oh oh diyette zaten zeytinyağ kullanılıyor abartmadığın süreceBizde diyet yok maalesef
Z.yağı var içinde bol yeşillikli bide.
BendeBen istanbuldayım
Çok yıllık evinizse bide ev sahibi olunca yine bi nebze yakınlık olur
Oh oh diyette zaten zeytinyağ kullanılıyor abartmadığın sürecebayılırım kuru domatesli salatalara,eskiden de nefret ederdim insan büyüdükçe damak tadı çok değişiyo
Evet sen zayıf kalır ben şişerdim sonra hasetimden çatlar bidaha senle görüşmezdimKeşke ne güzel bir gün sen aşure yapardın bir ben baklava
Ne güzel yerdik beraber
Evet sen zayıf kalır ben şişerdim sonra hasetimden çatlar bidaha senle görüşmezdimşaka bi yana ah nasıl isterdim valla öyle kafa dengi saygın insanlarla komşuluk etmeyi,ben herkesle mıç mıç komşu olamam ama burda ki kızların hangisi olursa olsun kabulüm
aciktinmi abla o guzel lezzetleri tadicak olan sensin bizim yerimizede yeVardır mutlaka birilericanısı
Bende açıktım varya
Ben istanbuldayım .
Ye vaala yarasın afiyetbal şeker olsun
Sen çok uzaktasın keşke burada olsaydın sende
Bende herkes ile kolay samimi olamam genelde dışardan gören çok burnu havada falan der ama taniyanda hiç alakası yok derEvet sen zayıf kalır ben şişerdim sonra hasetimden çatlar bidaha senle görüşmezdimşaka bi yana ah nasıl isterdim valla öyle kafa dengi saygın insanlarla komşuluk etmeyi,ben herkesle mıç mıç komşu olamam ama burda ki kızların hangisi olursa olsun kabulüm
İşte benim yerim orasıBurasıda süper herkes iyi saygılı.
anladim cnm bende igdir azerisiyim yakin sayiliriz dogu olarakBen biraz çakma dadaşımeşim buralı ben değil
Tamı tamına beni anlattın, hatta kendini beğenmiş burnu havada diye konuşmayan tanıyınca itiraf eden çok kişi olduBende herkes ile kolay samimi olamam genelde dışardan gören çok burnu havada falan der ama taniyanda hiç alakası yok dersevdiğimi güzel severim
Aaa sende mi azeriii ne güzelanladim cnm bende igdir azerisiyim yakin sayiliriz dogu olarak
baska kim azeriAaa sende mi azeriii ne güzelkonuşmalarda benziyor zaten
aciktinmi abla o guzel lezzetleri tadicak olan sensin bizim yerimizede ye
İşte benim yerim orası
Tamı tamına beni anlattın, hatta kendini beğenmiş burnu havada diye konuşmayan tanıyınca itiraf eden çok kişi oldu
AynenTamı tamına beni anlattın, hatta kendini beğenmiş burnu havada diye konuşmayan tanıyınca itiraf eden çok kişi oldu
Hahaha çok tatlısın seni kafamda tam böyle oluşturdum zatenKeşke hep beraber olabilseydik ne güzel olurdu .
Aynen
Banada derler burnu havada diye,ben bide asabiyim biraz anında parlarım tepki veririm.
Dünür tarafıda bilir bu huyumu.
Öğrettin yani kendini abla dunurlereBanada derler burnu havada diye,ben bide asabiyim biraz anında parlarım tepki veririm.
Dünür tarafıda bilir bu huyumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?