• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Sağol nevoşum eklediğin için :KK200:

Sağol canımcım :KK200:

Her zaman beklerim ışınlayım seni hemen :KK200:

Yesinki azcık daha kilo alsın :KK53:

:KK200:

Tabiki ben yiyecem sen gel beraber yerik hepsini :KK5:
Ellerine sağlık ablacım 😍😘

Yesss saat 1 gibi gelecekler :KK53:

O gün bugün müymüş.Bugün yetiemem gerçi oraya,bana kargoyla göndersin bari :KK53:Söyleyin ksmesin darılmasın bana gelmedi diye :KK53:

Heeee maalesef o gün bugün :KK70:kargoda bile şu anda :KK30:
Geldi kendiyle konuş :KK70:

Yettim gariii :KK33:

Ben gideyim de okula hazirlanayim çok konuştum gene :))

Kolay gerlsin

Kalacağını kim söyledi 😁

Kalmaz zaten anında midede

Yaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum ben:KK53:bak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdi:KK45:
sen yaparsin azerinn halledersin sen azerinn önce boyle soleyerek motive et kendini sora Bismillah de basla😂😂

Son düzenleme:
Makarnamı yaptım sıra geldi en zor kısıma yani konu açmak 🤭🙈

İşin en zor kısmına geldin bakalım ellerine sağlık olsun.

Sağol canısı teşekkürler :KK200:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona😍😍

Sağol canımcım o dediğin irmikli tatlı frambuaz değil vişne suyuyla hazırladım onu.
3 renkli irmik tatlısı diye geçiyor nette.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablaaaaa daha kahvaltı bile yapmadım hepside enfes gözüküyor ellerine sağlık 💕😘🤗

Sağol kuzum teşekkürler :KK200:

Benim de mantı ve kuru domates salatası ve elmalı pasta ve börek ve üç renkli irmik tatlısı gözüme çarptı :deli: hepsinden istiyoruuum:mad: HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye.

Hemen yolluyorum adresi ver sen bana :KK200:

Yaaa ama ben diyetteyimmmm

Çok üzgünüm bunlar misafirlere :KK200:

Abla ellerine saglik bi catal ala bilir miyim:KK45:

Çatal ne demek tabakla yollayım sana :KK200:

Back