Kalacağını kim söylediSÜS İÇİN Mİ YAPMIŞ ,YİYECEĞİM TABİ,MAKSAT ARTIK KALMASIN ,SADECE EŞİ VAR ,KALANI KİM YİYECEK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalacağını kim söylediSÜS İÇİN Mİ YAPMIŞ ,YİYECEĞİM TABİ,MAKSAT ARTIK KALMASIN ,SADECE EŞİ VAR ,KALANI KİM YİYECEK
Ellerine sağlık ablacımSağol nevoşum eklediğin için
Sağol canımcım
Her zaman beklerim ışınlayım seni hemen
Yesinki azcık daha kilo alsın
Tabiki ben yiyecem sen gel beraber yerik hepsini
Teşekkür ederim Yemiş kadar oldum diyeceğim ama olmadım ,tatlarını alamadım
Tabiki ben yiyecem sen gel beraber yerik hepsini
Günü varmış
O gün bugün müymüş.Bugün yetiemem gerçi oraya,bana kargoyla göndersin bari Söyleyin ksmesin darılmasın bana gelmedi diye
Geldi kendiyle konuş
Ben gideyim de okula hazirlanayim çok konuştum gene :))
Kalacağını kim söyledi
Ellerine sağlık ablacım
Teşekkür ederim Yemiş kadar oldum diyeceğim ama olmadım ,tatlarını alamadım
HanimKelesimiGetir Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona
HanimKelesimiGetir ablam size gönderdi
Yaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum benbak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdiyaa ben evlendigimden beri hic tel elimde uyumadim özledim o sabahki saskin duyguyu
Benim de mantı ve kuru domates salatası ve elmalı pasta ve börek ve üç renkli irmik tatlısı gözüme çarptı hepsinden istiyoruuum HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona
Yaaa ama ben diyetteyimmmm
HanimKelesimiGetir ablam size gönderdi
sen yaparsin azerinn halledersin sen azerinn önce boyle soleyerek motive et kendini sora Bismillah de baslaYaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum benbak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdi
Makarnamı yaptım sıra geldi en zor kısıma yani konu açmak
Ooo HanimKelesimiGetir ablacim ellerine sağlık
HanimKelesimiGetir Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona
HanimKelesimiGetir ablaaaaa daha kahvaltı bile yapmadım hepside enfes gözüküyor ellerine sağlık
Benim de mantı ve kuru domates salatası ve elmalı pasta ve börek ve üç renkli irmik tatlısı gözüme çarptı hepsinden istiyoruuum HanimKelesimiGetir
Yaaa ama ben diyetteyimmmm
Abla ellerine saglik bi catal ala bilir miyim
Hemen yolluyorum adresi ver sen bana
Çok üzgünüm bunlar misafirlere
Çatal ne demek tabakla yollayım sana
abla emzikliyim ben yapmaHemen yolluyorum adresi ver sen bana
abla emzikliyim ben yapma
Sen Erzuruma gönder ben kokuya gider bulurum ablişkoHemen yolluyorum adresi ver sen bana
Sen Erzuruma gönder ben kokuya gider bulurum ablişko