- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
Bugün 20 aylık oldubende takildim kaldim bi cikamadim
nekadar bebisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 20 aylık oldubende takildim kaldim bi cikamadim
nekadar bebisin
oy masallah mutlu aylari olsun nice mutlu saglikli aylara diyelim prensmi prensesmiBugün 20 aylık oldu
Ayy teşekkür ederim canıım prenses teyzesioy masallah mutlu aylari olsun nice mutlu saglikli aylara diyelim prensmi prensesmi
yaa benim kizin ablasi demek benimkide 9 bucukAyy teşekkür ederim canıım prenses teyzesi
Maşallah canım Allah bağışlasınyaa benim kizin ablasi demek benimkide 9 bucuk
Amin cnm senin fistigidaMaşallah canım Allah bağışlasın
Bende güya uyuycaktım bide buraya bakayım dedim ama bu sefer harbi kaçtım, iyi geceler canım Allah kolaylık versinAmin cnm senin fistigida
bende uyuyayim bari birazdan uyanir zaten
iy geceler prom Allah rahatlik versin
bende 2 saattir bi cikamadim ama bu kez dedigin gibi bnde kesin kacdim❤Bende güya uyuycaktım bide buraya bakayım dedim ama bu sefer harbi kaçtım, iyi geceler canım Allah kolaylık versin
Nevommm napıyosunnGünaydın
teşekkür ettik ablaAllah zihin açıklığı versin canım
ayyy canım yaaa sonunda bana haksızlık ettiğini anlamış kıyamam yaaa tabi tabi ver benimde hakkım senin oyunu almakNasip bakalımBelkide hayran olduğuma veririm:)
Ama ben olsam kahkaha atardim istiyorsan yaz derdim benim oğlan ben çok gülünce yazmıyor zatenBabanesi denize düşmüş de onu diyor
bak bende çok seviyorum ütü kardeşliğiBen ütü yaparım ☺
Bizim bir suçumuz yok hep Minik Duduklu Tencere yapıyor deriz
Tabi haklıyım kibleyin zaten ilk o vurdu bana
Bu ne canım sabah öğle akşam yok yaslisiniz yok kilolusunuz
bu ne canım nerde kazen bu işe el atmalıAtiiin beni denizlere yalan kk size kalsin
Ben bir kutu mesir macunu veriyorumPara az geldi
Sana kim yetişirNevreste Abla ben gideli 45-50 sayfa yazmışlar biri de beni geçememiş