- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Sarjm bitiyor oğlan uyuyana kadar dolsun gelirim by by
Sarjm bitiyoduCanfeb nere kacdinn qiiiizzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarjm bitiyoduCanfeb nere kacdinn qiiiizzz
benimkide bitek memede uyuyor ya cok zor oluyo dogdugundan beri 4 5 defa kendi kendine uyumusdur. kendi kendine uyudugu zman dünyalat bnm oluyo ablam diyo normalde olmasi gereken bu ben alismadigimdan sasiriyorum o uyuyuncaYok canım normalde hamak beşinde uyuyor yani bu ay çıkardı bu huyu da başka yerde uyumuyor gece uyanınca memede uyuyor.ban de bugün hamak beşiği sökmüştüm bu uyudu diye yıkqyım dedim temizlik senin neyine hemen uyandı daha da uyutamadım en son aklıma kanguru geldi
Iyi geceler canım bizim yerimizede uyuİyi geceler herkese
Benimkide aynı emzik gibi hissediyorumbenimkide bitek memede uyuyor ya cok zor oluyo dogdugundan beri 4 5 defa kendi kendine uyumusdur. kendi kendine uyudugu zman dünyalat bnm oluyo ablam diyo normalde olmasi gereken bu ben alismadigimdan sasiriyorum o uyuyunca
hadi doldurda gel bakalimSarjm bitiyor oğlan uyuyana kadar dolsun gelirim by by
Sarjm bitiyodu
iy geceler cnmİyi geceler herkese
benimki sündü artikBenimkide aynı emzik gibi hissediyorum
Bende bundan takmiyom artıkbenimki sündü artik
ne takyon peki bombosmuBende bundan takmiyom artık
Dışarı cikmadikca bossne takyon peki bombosmu
ay ben hic rahat edemen ilk dogum yaptigim zmanlar takmiyodum kendimi yasli nineler gibi hisedyodumDışarı cikmadikca boss
Aynen canım doğdu dogali kopamadik Memiştenay ben hic rahat edemen ilk dogum yaptigim zmanlar takmiyodum kendimi yasli nineler gibi hisedyodum
senin oglun 1.5 yasinda hala memisdemi uyuyo
hadiya bnde 1 yasindan sora kendi kendine uyur diye umut ediyodum uyku duzeni olur diye. oglen uykusu gece duzenli uyku flnnAynen canım doğdu dogali kopamadik Memişten
benim kizda bugun sbah 11den beri 5 dk uyudu oyuzden erkenden yatti 12deÇok şükür uyudu şimdi
Maşallah canım ben basaramadim kendi kendine uyutmayi inşallah uyur seninkibenim kizda bugun sbah 11den beri 5 dk uyudu oyuzden erkenden yatti 12de
hicc umudum yok boyle devam eder dahada bozulmasinda bunada raziyimm.Maşallah canım ben basaramadim kendi kendine uyutmayi inşallah uyur seninki
Sorma 3 ay önce sabaha kadar uyumuyodu çok şükür şimdi öyle böyle gece uyuyohicc umudum yok boyle devam eder dahada bozulmasinda bunada raziyimm.