Verdim gitti:)Ben bir kutu mesir macunu veriyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim gitti:)Ben bir kutu mesir macunu veriyorum![]()
Takın ya ben de takmıyordum da baktım aldı başını gidiyo takıyorum artıkBende bundan takmiyom artık
![]()
ezmesede horultusundan uyandirir borazan mubarek![]()
Nere gidiyon has Konyalıküstüm gidiyorum
Sen yokken bizide harcadibu ne canım nerde kazen bu işe el atmalı
![]()
bak bende çok seviyorum ütü kardeşliği![]()
Bu yorumun tam hedefi olmak isterdim fakat eşim Konyalı ben ÇorumluyumNere gidiyon has Konyalı
evet gözü gibi bakmış azarun yumurtalar aNe dedigini anlamak icin baya bi gezindim sayfalardaVallahi benim kuslar yuvadan ucmus
cok seker olmuslar
bana desinler de sen değilsin bacım :))bir ortak yonumuz daha çıktı bak bide bize tembel demesinler.
GünaydınGünaydın demeye geldimGidiyorum ama inşallah geleceğim.
![]()
Ama yeter yani dur denmeliSen yokken bizide harcadi![]()
Biliyorum canım Konyalı olmadığınıBu yorumun tam hedefi olmak isterdim fakat eşim Konyalı ben Çorumluyum![]()
Ayni benim heruf o sirada bogasim geliiivarr dümsüklemek itip kalkmak anca ole kesiyo sesini![]()
Kizlar oldum ya gulmektenIyi bari kapama düğmesi varmis![]()
Benimkine reset dugmesj istemem on off olsa yeterliOndan hepsine lazım aslında![]()
canim o senin güzelliğinMesaja ne emoji atacağımı şaşırdım ama mendebur kelimesine gülmesem ayıp olardıı
Seni kendime çooook yakın hissediyorum da ondan içimden geliyor bu sözler
Selenofil ımda öyle tabii güzellik abidelerim maşaAllah sizin tertemiz yüreklerinize
![]()
Öyle ama ne kadar suratsız varsa etrafımdaKalpler bir canım benim, hislerimiz aynı
Hazal'ın da tatlış yorumlarına hastayım
![]()
kuzuuum