duzelcegine bozuluyo bunlarda bi ters he benimki saat basi kalkar guguklu kus gibi birazdan kalkar meselaSorma 3 ay önce sabaha kadar uyumuyodu çok şükür şimdi öyle böyle gece uyuyo
Benimki de bazen oturuyor geri yatıyor geceduzelcegine bozuluyo bunlarda bi ters he benimki saat basi kalkar guguklu kus gibi birazdan kalkar mesela
oturuyormuuBenimki de bazen oturuyor geri yatıyor gece
Beraber yatiyoruz canım besiginde uyumuyooturuyormuucani sikildiysa demek
sen nerede yatryon cnm
ben yanimda besikte uyutuyorum bazen yanima aliyorum ama korkuyorum ya yorgan ustunu kaplar yada ezerim diye bazen emmeye uyaninca dayanamiyorum uzanip veriyorum bi uyaniyorum uyumus yanimda alip besigine koyuyorumBeraber yatiyoruz canım besiginde uyumuyo
Biz hep öyle uyuyoruz canım Babamız sabit gececi oglusla yayiliyoz yatağa bi köşede yatıp sabah başka köşede kalkiyozben yanimda besikte uyutuyorum bazen yanima aliyorum ama korkuyorum ya yorgan ustunu kaplar yada ezerim diye bazen emmeye uyaninca dayanamiyorum uzanip veriyorum bi uyaniyorum uyumus yanimda alip besigine koyuyorum
ama beraber yatmak cok guzel duygu gercekten insan farkli hisediyor bazen annemde kaldigimda beraber uyuyoruzBiz hep öyle uyuyoruz canım Babamız sabit gececi oglusla yayiliyoz yatağa bi köşede yatıp sabah başka köşede kalkiyoz
Aynen canım herif evdeyken bende ortaya koymam bende guvenmiyorum hala ezer diye korkuyorumama beraber yatmak cok guzel duygu gercekten insan farkli hisediyor bazen annemde kaldigimda beraber uyuyoruz
iste bizim baba yayilarak yattigi icin korkuyom yatak orta taragda yine kosede olsa duvar kenarina kizi koyardimda simdi ortaya koyuyorum herife guvenmiyom
ezmesede horultusundan uyandirir borazan mubarekAynen canım herif evdeyken bende ortaya koymam bende guvenmiyorum hala ezer diye korkuyorum
ezmesede horultusundan uyandirir borazan mubarek
varr dümsüklemek itip kalkmak anca ole kesiyo sesiniYok mu bi çözüm
Iyi bari kapama düğmesi varmisvarr dümsüklemek itip kalkmak anca ole kesiyo sesini
aynen reset tusu yok olaydi iydi taa 7 sene oncesine döndürürdümIyi bari kapama düğmesi varmis
Ondan hepsine lazım aslındaaynen reset tusu yok olaydi iydi taa 7 sene oncesine döndürürdüm
aynen oyleOndan hepsine lazım aslında
tmamdir cane iy uykular papayyyBen yatay canım iyi geceler sabah görüşürüz
İyi prodaşım öyle bakınıp çıktım,senden naber
Ayyy beraber yatmaya nasıl hevesleniyorum da sıpa yatmıyorama beraber yatmak cok guzel duygu gercekten insan farkli hisediyor bazen annemde kaldigimda beraber uyuyoruz
iste bizim baba yayilarak yattigi icin korkuyom yatak orta taragda yine kosede olsa duvar kenarina kizi koyardimda simdi ortaya koyuyorum herife guvenmiyom
bende takildim kaldim bi cikamadimİyi prodaşım öyle bakınıp çıktım,senden naber
Ayyy beraber yatmaya nasıl hevesleniyorum da sıpa yatmıyorküçükken alışmasın diye asla yatırmadım oda harbi alışmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?