Ben değilimacabaa kim kirmizi papicda cok konusur oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değilimacabaa kim kirmizi papicda cok konusur oldu![]()
Sen Hep bu saatlerde geliyorsun dimi canımiiy geceler hanimlar misafirlerim yeni giti anca girebildim yine cok konusmusunuz okuyamadim![]()
Yaşını ve kilonu vurgulayarak bize ne demek istedin.Öhö Öhö efem 27 yaşında gencecik bir baaaayanim (belkide baymam ) çok da zayifim bir dene velet buyutuyorum adım canfeb soyadim kimki Turkiyeliyim secmenlerimi sandıkta görmek Istiyorumyarışmacı arkadaslara başarılar
![]()
Kesinlikle doğru tespitBiz hiç konuşmuyoruz konuşturuyorlar![]()
Aynen otomatiğe almışlaraynen yoksa konusdugundan degil yani![]()
Öğretmenimiz kızmasın sonraKesinlikle doğru tespit![]()
Galiba öyle yapmışYaşını ve kilonu vurgulayarak bize ne demek istedin.Sen yaşlısın ve şişkosun mu diyorsun
![]()
aslinda tüm gün buralardayim bugun pek giremedim. ama gece daha cok giriyor gibiyim sankiiSen Hep bu saatlerde geliyorsun dimi canım![]()
Evliyim çalışıyorum muhasebe finans olarak canım 32 yaşındayım. Sen neler yapıyorsunİyi canım sen nasılsın evli misin biraz kendini anlatır mısın:)
Bende evliyim canım 37 yaşındayım tabi şimdilik:)Evliyim çalışıyorum muhasebe finans olarak canım 32 yaşındayım. Sen neler yapıyorsun
Hep yalan kuru iftirakanit var abla![]()
Ben bilmem olanı söyledim bizde yalan da yok hilaf daYaşını ve kilonu vurgulayarak bize ne demek istedin.Sen yaşlısın ve şişkosun mu diyorsun
![]()
Bak hala devam ediyorBen bilmem olanı söyledim bizde yalan da yok hilal da![]()
Banada öyle geldi sanki gece hep ikimiz kaliyozaslinda tüm gün buralardayim bugun pek giremedim. ama gece daha cok giriyor gibiyim sankii![]()
hadi oyle olsun inandikHep yalan kuru iftira![]()
Allah bağışlasın benim miniğim iki gün yaşadı erken doğum oldu 4ay olduBende evliyim canım 37 yaşındayım tabi şimdilik:)
3 çocuk annesiyim ve ev hanımıyım:)
Evet beni bir o geçiyor