- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Bak abla incileri unuttun yineÖrtü mum kuş vazgeçilmezler arasında artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak abla incileri unuttun yineÖrtü mum kuş vazgeçilmezler arasında artık.
Bende gideyim de Nur Yerlitaş kuşlarından alayım.Örtü mum kuş vazgeçilmezler arasında artık.
Tamam o zaman benim kus bulmam lazımOlur tabi daha gerçekçi olur
Tamam o zaman ben makarnamı yapınca ablacım sana haber veriyorumOlur olur sen yap makarnanı papağanda benden şölee en renklisinden
Bak abla incileri unuttun yine
Bende gideyim de Nur Yerlitaş kuşlarından alayım.
Kuş oldu beybi demesinler sonra banada
Tamam o zaman benim kus bulmam lazım
Tamam o zaman ben makarnamı yapınca ablacım sana haber veriyorum
Tamam ablacım ben yapmadan 2 hafta önce haber veririm anca getirirsin Kusu ordanDoğru valla gene unuttum onu
Demeyiz herhalde
Sen haber sal hemen amazonlara gidip kuşu yakalayım kapıp geleyim
Tamam ablacım ben yapmadan 2 hafta önce haber veririm anca getirirsin Kusu ordan
Tamam o zaman haftaya yapacagım abla bekliyorum kusumu2 gün yeter bana ışıınlqnqcam oraya
Tamam o zaman haftaya yapacagım abla bekliyorum kusumu
Söyle afilli birşey olsun nadir türlerdenTamam o zaman haftaya yapacagım abla bekliyorum kusumu
Tamam ablacımKuş cepte beybisi
Söyle afilli birşey olsun nadir türlerden
Di mi ama hatta googleden bakalım ona göre istek kus yapayımSöyle afilli birşey olsun nadir türlerden
Tamam ablacım
Adı ne olacakEn nadirini bulacam ona adıda olacak
Yine dokturmusun canım ellerine sağlık
Gördüm süper olmuş ellerine sağlık
Yine cook güzel bir sunum olmus, kusların gözlerini bile yapmıssın ellerine sağlık canım ❤
Soylersem gulersinizBirTutamMutluluk20 yakın çekim de kuş var resmen ya ne emek .hangi örtüyü serdin acaba
Abla demin kus koyun yazdin ya ben koyucam dememek icin kendimi zor tuttumSenin kuşlarını sevsinler BirTutamMutluluk20 ne güzel olmuş öyle
Yimirtalarimi mantardan yaptim kanki aslinda daha guzel olurdu da yikadim mantarlari bekletince karardiS Sabr-Sukur-Dua BirTutamMutluluk20 senin yumurtaları çalmış kuşlar çıkmış bile al cabik yavru kuşları
Di mi ama hatta googleden bakalım ona göre istek kus yapayım
Tabi makarna oy almasa bari kuşu beğenen oy versinDi mi ama hatta googleden bakalım ona göre istek kus yapayım
Olsun koftelerle kombin olmuş limon lu suda bekletseydin keşke kararmazdi
Soylersem gulersiniz
Abla demin kus koyun yazdin ya ben koyucam dememek icin kendimi zor tuttum
Yimirtalarimi mantardan yaptim kanki aslinda daha guzel olurdu da yikadim mantarlari bekletince karardi