- 24 Haziran 2015
- 39.996
- 154.895
- 598
Neyse ikimiz için de zor bir iddia idi zatenHoş gördüm,hadii ya tutmadı desene o iddialar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ikimiz için de zor bir iddia idi zatenHoş gördüm,hadii ya tutmadı desene o iddialar![]()
Tanımlanamayan bir cisimNe paspas ne logar kimssinnnn sennnnn
O nasıl lastik miş öyle
Neyse ikimiz için de zor bir iddia idi zaten![]()
Tanımlanamayan bir cisim![]()
Yine dokturmusun canım ellerine sağlıkEkledim vatana millete hayirli ugurlu olsun![]()
Ekledim vatana millete hayirli ugurlu olsun![]()
Yine cook güzel bir sunum olmus, kusların gözlerini bile yapmıssın ellerine sağlık canım ❤Ekledim vatana millete hayirli ugurlu olsun![]()
Kuş bile kondurmusYine cook güzel bir sunum olmus, kusların gözlerini bile yapmıssın ellerine sağlık canım ❤
Valla yapmıs güzel olmus da biz hiç makarna yapmasak mıKuş bile kondurmus![]()
Hanım abla boşuna kuş koy demiyor sanaValla yapmıs güzel olmus da biz hiç makarna yapmasak mı![]()
Hanım abla boşuna kuş koy demiyor sana![]()
Onun malzeme müsait olunca yapmış sen hazirini koyKus koysamda olmaz ki Kusu yapmısBirTutamMutluluk20 :)))
Bu sunumdan sonra kuş olmadan olmaz artikDemi yani boşuna demiyom kuşşşş diyee![]()
Tamam o zaman ben kus bulayımOnun malzeme müsait olunca yapmış sen hazirini koy![]()
Bu sunumdan sonra kuş olmadan olmaz artik![]()
Olur tabi daha gerçekçi olurTamam o zaman ben kus bulayım
Canlısını koysak olur mu![]()
Tamam o zaman ben kus bulayım
Canlısını koysak olur mu![]()