- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Çaktırmadan çekmeye çalıştım Kızım da dedi anne neyi çekiyorsun diye bağırarak, dedim susAbla oy cesaret kimse bişey dememiş :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çaktırmadan çekmeye çalıştım Kızım da dedi anne neyi çekiyorsun diye bağırarak, dedim susAbla oy cesaret kimse bişey dememiş :))
Çaktırmadan çekmeye çalıştım Kızım da dedi anne neyi çekiyorsun diye bağırarak, dedim sus
Koca yürekli vuslat sırf bizim için neler yapıyorÇaktırmadan çekmeye çalıştım Kızım da dedi anne neyi çekiyorsun diye bağırarak, dedim sus
Tamam ablam bekliyorumNevreste nevriyem bidanem yarın sana foto atayım telden beğenecekmisiniz mamaları
İyiyim canım sağolasın ❤İyi canım sen nasılsın
Aynen kıyamayız:)Yapmış bi kere atamayiz bidaha nezaman gelcek te yapacak ban ban ban
GörüşürüzGörüşürüz kızlar
Ahahh evet kıymetinizi bilinKoca yürekli vuslat sırf bizim için neler yapıyor
Sağol canım ablamAhahh evet kıymetinizi bilin
Nasıl gidiyor hayatİyiyim canım sağolasın ❤
Eh diyelim fena değilNasıl gidiyor hayat
Birazdan yemeğe geçiş yapacağım :))Eh diyelim fena değil
senin is guc yok mu hala burdasin
Tamam ablam bekliyorum
Hoşgeldin abla bizim iddia curudu ne rögar kapağı ne paspas ortası delik bir lastik ciktiGeldimm
Hoşgeldin abla bizim iddia curudu ne rögar kapağı ne paspas ortası delik bir lastik cikti
İyi bari kaybeden olmamış
Bulanık çektiğim resimEki Görüntüle 2253863
Hoşgeldin abla bizim iddia curudu ne rögar kapağı ne paspas ortası delik bir lastik cikti