- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Arkadaş makarna da nasıl sunulur kiNasıl sunum yapsam acep kirmizimda yok ki gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş makarna da nasıl sunulur kiNasıl sunum yapsam acep kirmizimda yok ki gene
Buraya katılmayacağım yazmıştıSerbetli tatlilarda itiraf etti katilacagini
salçalı mı?Aynen kuzu en basitini istedim ben vallaUstune mum dikip sunmayi planliyorum
Ayy ben çok severimsalçalı mı?
❤ katılalım bakalım
Aramıyorum ki Nevreste ne verirse onu yapacagım :)))
Bakalım Buluruz canım ne yapacagım merakla bekliyorum :)))Buluruz tarif ya
ben de.. hele spagettiye bayılırım her yerim salça olur yerkenAyy ben çok severim
Ikizimben de.. hele spagettiye bayılırım her yerim salça olur yerken
Sen de olmasan haberim olmayacak
Orayada katilcam yazmisBuraya katılmayacağım yazmıştı
Kız benim yemeklerle pek bilgim de ilgimde yok aslında ilk defa tatlı yaptım burayla birlikte :))Kaderine razı Zipzip- aslında seninki daha eğlenceli
Istersen evetsalçalı mı?
Ne güzel hem öğrenmiş hem yarışmış oluyoruz işte canımKız benim yemeklerle pek bilgim de ilgimde yok aslında ilk defa tatlı yaptım burayla birlikte :))
Tarife bakarak yapacagım :))
Hadi yaa, hayırlı olsun kazen birinci oldu diye biliyordumİyiyim canım ,ayıptır söylemesi şerbetli tatlılarda 2.oldum da haberin var mı,200 e yakın oy aldım,işte mütevazilik yapıyorum
Kesinlikle canım hemde cook eğlenceli :)Ne güzel hem öğrenmiş hem yarışmış oluyoruz işte canım
Canfeb lilinin bugün misafirleri ( biri kardeşi)gelecekti.... onlarla meşgul sanırsam.@Lilimam25 gel hemserim nirdesin
Oleyy n nevrese yaz tarifi❤ katılalım bakalım