- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
aklın yolu birAynı fikirde olmamıza sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklın yolu birAynı fikirde olmamıza sevindim
Tabii kiaklın yolu bir
Hadi hadiiii,çok sevdin,saklamaYeteeeeeerrrrrr kulaklarim kanadı şarkılara bak
Hoşuna gitti dimi itiraf etYeteeeeeerrrrrr kulaklarim kanadı şarkılara bak
Açtım dinliyorum gizli gizliHadi hadiiii,çok sevdin,saklama
Bayilmak üzereyimHoşuna gitti dimi itiraf et
Öyle olmalı zati,aksi mümkün değilAçtım dinliyorum gizli gizli
Zevkten bayilmisBayilmak üzereyim
Kafamı dagitmayin sarkilarinizla ramazan menüsü düşünüyorumZevkten bayilmis
Zihnin açılır daha çokKafamı dagitmayin sarkilarinizla ramazan menüsü düşünüyorum
Bak ya ,hiç geçinesin yok bizimleKafamı dagitmayin sarkilarinizla ramazan menüsü düşünüyorum
Ramazan sofrası olacak canım. 3 çeşit yemekYeni yemek katolog geldimi
benim makarnam sayesinde pro olmuşlar kötü sunumnda iy tarafları varmış baksanaen az oy alan tarife 4 oy verilmiş biri Azeri’n zaten diğer üçü pro olmuş ama her yarışmada başka kriter demiş bu yarışma için bunu yapmış
Niye kötü olsun canım emek vermişsin yapmışsın eline sağlıkbenim makarnam sayesinde pro olmuşlar kötü sunumnda iy tarafları varmış baksana
benim makarnam sayesinde pro olmuşlar kötü sunumnda iy tarafları varmış baksanaen az oy alan tarife 4 oy verilmiş biri Azeri’n zaten diğer üçü pro olmuş ama her yarışmada başka kriter demiş bu yarışma için bunu yapmış
sağ ol canim,yeni kategori acıldımıNiye kötü olsun canım emek vermişsin yapmışsın eline sağlık
sağ ol canim,yeni kategori acıldımıNiye kötü olsun canım emek vermişsin yapmışsın eline sağlık
Yok canım daha değilbenim makarnam sayesinde pro olmuşlar kötü sunumnda iy tarafları varmış baksana
sağ ol canim,yeni kategori acıldımı