- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Valla oluyor arada kuzum,kusura bakma nolurBiraz daha gormeseydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla oluyor arada kuzum,kusura bakma nolurBiraz daha gormeseydin
Bu ara bende öyleyim erkenden uykum geliyor
Ben ve kandırmak çok uykum oluyor birde paşa vardiyası şuan aslında akşamları yazmak için misaotim uyku basıyor
Keşke böyle minnoş dertlerim olsaGeçen kategori 170 kisimi ne yazmıştım tek tek
Valla oluyor arada kuzum,kusura bakma nolur
Benimde tek derdim 1. Lil sonrası adres vermek olsa kazen eKeşke böyle minnoş dertlerim olsa
Hasretinle yandı gönlüm yandı yandı söndü gönlümBak ben gidiyorum tekrar söylüyorum çok ozlemeyin geleceğim en kisa zamanda
O günler gelir mi ki ?Benimde tek derdim 1. Lil sonrası adres vermek olsa kazen e
Nereye ?karpuz zamaniBak ben gidiyorum tekrar söylüyorum çok ozlemeyin geleceğim en kisa zamanda
Ne havası yazdimda birincimi olduk sankiHavalara bak
Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah içimden geldi
yazımı kışa çevirdin karlar yağdı başa leylammmHasretinle yandı gönlüm yandı yandı söndü gönlüm
Gelir gelir benim inancım varO günler gelir mi ki ?
Bu kız kim ya hangi liseden böyle saclarida petek gibi yapmış you Just foolish casanovaNe havası yazdimda birincimi olduk sanki
Amin canım,senin de inşallah Allah razı olsunCanım benim herşey gönlünce olsun inşallah içimden geldi
Ya ahahahaha efsane şarkıBu kız kim ya hangi liseden böyle saclarida petek gibi yapmış you Just foolish casanova
Buda gelir bu da geçer ağlamaaaayazımı kışa çevirdin karlar yağdı başa leylammm
Gelir gelir benim inancım var
Amiin :)yazımı kışa çevirdin karlar yağdı başa leylammm
Gelir gelir benim inancım var
Bir zamanlar neydi yaYa ahahahaha efsane şarkı
Bas bas paraları Leyla ya bir daha mı gelecek dunyayayazımı kışa çevirdin karlar yağdı başa leylammm