- 24 Eylül 2018
- 99.165
- 296.261
- 698
Valla oluyor arada kuzum,kusura bakma nolurBiraz daha gormeseydin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla oluyor arada kuzum,kusura bakma nolurBiraz daha gormeseydin![]()
Bu ara bende öyleyim erkenden uykum geliyor
Ben ve kandırmakçok uykum oluyor birde paşa vardiyası şuan aslında akşamları yazmak için misaotim uyku basıyor
![]()
Keşke böyle minnoş dertlerim olsaGeçen kategori 170 kisimi ne yazmıştım tek tek![]()
Benimde tek derdim 1. Lil sonrası adres vermek olsa kazen eKeşke böyle minnoş dertlerim olsa![]()
Hasretinle yandı gönlüm yandı yandı söndü gönlümBak ben gidiyorum tekrar söylüyorum çok ozlemeyin geleceğim en kisa zamanda
O günler gelir mi ki ?Benimde tek derdim 1. Lil sonrası adres vermek olsa kazen e
Nereye ?karpuz zamaniBak ben gidiyorum tekrar söylüyorum çok ozlemeyin geleceğim en kisa zamanda
Ne havası yazdimda birincimi olduk sankiHavalara bak![]()
Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah
yazımı kışa çevirdin karlar yağdı başa leylammmHasretinle yandı gönlüm yandı yandı söndü gönlüm![]()
Gelir gelir benim inancım varO günler gelir mi ki ?![]()
Bu kız kim ya hangi liseden böyle saclarida petek gibi yapmış you Just foolish casanovaNe havası yazdimda birincimi olduk sanki![]()
Amin canım,senin de inşallahCanım benim herşey gönlünce olsun inşallahiçimden geldi
Ya ahahahaha efsane şarkıBu kız kim ya hangi liseden böyle saclarida petek gibi yapmış you Just foolish casanova![]()
Buda gelir bu da geçer ağlamaaaayazımı kışa çevirdin karlar yağdı başa leylammm
Gelir gelir benim inancım var![]()
Amiin :)yazımı kışa çevirdin karlar yağdı başa leylammm
Gelir gelir benim inancım var![]()
Bir zamanlar neydi yaYa ahahahaha efsane şarkı![]()
Bas bas paraları Leyla ya bir daha mı gelecek dunyayayazımı kışa çevirdin karlar yağdı başa leylammm![]()