- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Günaydın kanka naber yumurta yaptım geldimGünaydın kankacım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kanka naber yumurta yaptım geldimGünaydın kankacım ❤
Balgam sökücü evde olacaktı sanki hiç aklıma gelmedi bende udneen beri doga yöntem bakıyordumGeniz akıntın var muhtemelen bol su içip sıvılaştırman lazım balgamı yoksa geçmez yada dr gideceksin balgam söktürücü vs yazacak
Neyse daha erkenAdam bile gelmedi usta nerde gelsin evin adamı bile yok
Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤Günaydın kanka naber yumurta yaptım geldim
Benim kızda aynıyaa ben bal ve pekmez veriyorum sende bir Yee geçmiş olsun fıstıkkYutakta balgam var benim neyle geçer netten baktım çok uçuk şeyler yazıyor evde olmayan oksurmekten sesim değişti çatallı çatallı
teşekkür ederim canım benim diyetteyim ya sözde bal pekmez yemeyin dedimBenim kızda aynıyaa ben bal ve pekmez veriyorum sende bir Yee geçmiş olsun fıstıkk
İyi kanka bugün okul yok diye uyudum biraz Anca kahvalti hazırladım .Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤
Afiyet olsun canım :)
Günaydın canım bende seni çok seviyorumGünaydın tatlım minikten daha çok seviyorum seni ben
Diyetin üzerine bal pekmez ,kız ye günlük birer kaşık bişey olmaz geçene kadar,bende yeni bi ilaçlara baktım balgam söktürücü varmı diye hepsi tarihi meftah olmuş dedim anam babam işi ver bide pekmezimiz balımız organik dedemizdenteşekkür ederim canım benim diyetteyim ya sözde bal pekmez yemeyin dedim
Geçmiş olsun minişkomBalgam sökücü evde olacaktı sanki hiç aklıma gelmedi bende udneen beri doga yöntem bakıyordum
Dün gece unutmuşum bogazima zeytin sarmayı artık ölsürmekten korkuyorum
Cevap vermediyse görmemiştir hemen kontrol ediyorJenna16 hanım mesajımı görmedi galiba
Sorman hata kuzum ,tabii ki seviyorum Hem de pek çokBeni beni kukrimini
Miniğime iyi davran
Ben ve kandırmak çok uykum oluyor birde paşa vardiyası şuan aslında akşamları yazmak için misaotim uyku basıyorÖzlüyorum valla ama beni kandırıyorsun gelcem diyorsun uyuyorsun
Biraz daha gormeseydinSorman hata kuzum ,tabii ki seviyorum Hem de pek çok
Geçen kategori 170 kisimi ne yazmıştım tek tekNevreste bana oy verenlere teşekkür edeceğim de 66 biraz çok etiket zor geldi
Tonti yi dusunuemihorim
Havalara bakGeçen kategori 170 kisimi ne yazmıştım tek tek