- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Kotu alistirmişsin kankaÖyle bir laflar soyledim ki başka erkek olsa ağlar evi tadilata solardı benimki pişkin pişkin guldi sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kotu alistirmişsin kankaÖyle bir laflar soyledim ki başka erkek olsa ağlar evi tadilata solardı benimki pişkin pişkin guldi sadece
Adam duşakabin i ne zaman sokeceksin dedi bugün yiaaaaKotu alistirmişsin kanka
Aman sen zahmet etme onuda hallederim ben deseydinAdam duşakabin i ne zaman sokeceksin dedi bugün yiaaaa
Adam duşakabin i ne zaman sokeceksin dedi bugün yiaaaa
Benim kalın telli ama bende fon ile kurutmuyorum aslında ıslak bırakmamak lazım baş ağrısı yapıyor sonraYok be uzun olsa da ince telli
sihhatler olsunBanyo yaptim pamik gibi oldum uyku bastirdisaclar hala islak accuk kurusun da yatammecbur kalmadigim muddetce fonle kurutmaktan nefret ediyorum
Aman sen zahmet etme onuda hallederim ben deseydin
Evi yakayim hiç ugrasmayayim herşey sıfır olur dedim
Napcan elinden geliyor diye o da sana güveniyor :)) Allah kolaylık versin sanada canımsihhatler olsun
Evi yakayim hiç ugrasmayayim herşey sıfır olur dedim
bende kaçıyorum iyi gecelerNapcan elinden geliyor diye o da sana güveniyor :)) Allah kolaylık versin sanada canım
Ben yatayım hayırlı geceler yarin çok iş var
Arkama baktığımda orda olmazsan tokatlarimFikir sunabilirsiniz canım önemli olan tarif ayırtma zaten sona kalıyom dona kalıyom kıız Canfeb katılıyorum beybi sana arkandayım çekmeyek su sofrayı
Hiç Şansın yok diyosun yaniSofrasız olmaz canım:)
Evet bari bu olsun ☺Buna ben de katiliyorum sofradavsadece tarifini verdigimiz yemekler olmali
Tamam ablaaa aman tokat manyağı olduk zatenArkama baktığımda orda olmazsan tokatlarim
Pek işe yaramadı Kibarlık tokatla mi denesemCanfeb in hesabını hackleyen tatlı kıs bu ne kibarlık
5 gündür kimseye vuramadim ağız tadiyla baaaaaakTamam ablaaa aman tokat manyağı olduk zaten
Hade bakalımMasaya istediğinizi koyabilirsiniz:)
Eferim büyük başarı sen yine uslu ol gel bakım5 gündür kimseye vuramadim ağız tadiyla baaaaaak
Tarifimi son gün yapcam her yarismacinin menusundende birer çeşit masaya serpistircem NevresteBu nevo oldurecek benitum marketi masaya tasimazsam
Olduuu pışııııkkkkkk çok akıllısınTarifimi son gün yapcam her yarismacinin menusundende birer çeşit masaya serpistircem Nevreste
Sesli güldümHele senin masayı düşünemiyorum ejderyalar kuşlar böcekler tavuklar
Güzel fikirdi soylemeseydim keşke çalmayın sakınOlduuu pışııııkkkkkk çok akıllısın