- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Kotu alistirmişsin kankaÖyle bir laflar soyledim ki başka erkek olsa ağlar evi tadilata solardı benimki pişkin pişkin guldi sadece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kotu alistirmişsin kankaÖyle bir laflar soyledim ki başka erkek olsa ağlar evi tadilata solardı benimki pişkin pişkin guldi sadece![]()
Adam duşakabin i ne zaman sokeceksin dedi bugün yiaaaaKotu alistirmişsin kanka![]()
Aman sen zahmet etme onuda hallederim ben deseydinAdam duşakabin i ne zaman sokeceksin dedi bugün yiaaaa![]()
Adam duşakabin i ne zaman sokeceksin dedi bugün yiaaaa![]()
Benim kalın telli ama bende fon ile kurutmuyorum aslında ıslak bırakmamak lazım baş ağrısı yapıyor sonraYok be uzun olsa da ince telli![]()
sihhatler olsunBanyo yaptim pamik gibi oldum uyku bastirdisaclar hala islak accuk kurusun da yatam
mecbur kalmadigim muddetce fonle kurutmaktan nefret ediyorum
![]()
Aman sen zahmet etme onuda hallederim ben deseydin![]()
Evi yakayim hiç ugrasmayayim herşey sıfır olur dedim
sihhatler olsun
Evi yakayim hiç ugrasmayayim herşey sıfır olur dedim![]()
bende kaçıyorum iyi gecelerNapcan elinden geliyor diye o da sana güveniyor :)) Allah kolaylık versin sanada canım
Ben yatayım hayırlı geceleryarin çok iş var
![]()
Arkama baktığımda orda olmazsan tokatlarimFikir sunabilirsiniz canım önemli olan tarif ayırtma zaten sona kalıyom dona kalıyomkıız
Canfeb katılıyorum beybi sana arkandayım çekmeyek su sofrayı
![]()
Hiç Şansın yok diyosun yaniSofrasız olmaz canım:)
Evet bari bu olsun ☺Buna ben de katiliyorum sofradavsadece tarifini verdigimiz yemekler olmali
Tamam ablaaa aman tokat manyağı olduk zatenArkama baktığımda orda olmazsan tokatlarim![]()
Pek işe yaramadı Kibarlık tokatla mi denesem
5 gündür kimseye vuramadim ağız tadiyla baaaaaakTamam ablaaa aman tokat manyağı olduk zaten![]()
Eferim büyük başarı sen yine uslu ol gel bakım5 gündür kimseye vuramadim ağız tadiyla baaaaaak![]()
Tarifimi son gün yapcam her yarismacinin menusundende birer çeşit masaya serpistircemBu nevo oldurecek benitum marketi masaya tasimazsam
![]()
Olduuu pışııııkkkkkk çok akıllısın
Sesli güldümHele senin masayı düşünemiyorum ejderyalar kuşlar böcekler tavuklar![]()
Güzel fikirdi soylemeseydim keşke çalmayın sakınOlduuu pışııııkkkkkk çok akıllısın![]()