leylek nihayet oglumu getirdi :)

hani derler ya son gülen iyi güler diye
sende okadar beklemişsin ama allah sana çok güzel bi doğum nasip etmiş
bahtı açık olsun huzur mutluluk eksik olmasın hiç
allah her isteyene nasip etsin inşallah

canım çok güzel anlatmışsın çok duygulandım okurken :gitme: allah bebeğinizle sağlıklı mutlu uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin

eh be zeze şu haziran annelerinde en son sen bı de ben kalmıştık defteri sen kapattın:)) hayırlı uğurlu olsun ne güzel geçmiş doğumun bana kısmet olmadı normal doğum ama bak beklediğine değmiş.

tebrikler, allah bağışlasın yavrunuzu, hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun oğlunuz...

tebrik ederim canım Allah analı bablı büyütsün

kaydirigubbakcemile5:asigim:

canım çok güzel anlatmışsın çok duygulandım okurken :gitme: allah bebeğinizle sağlıklı mutlu uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin

eh be zeze şu haziran annelerinde en son sen bı de ben kalmıştık defteri sen kapattın:)) hayırlı uğurlu olsun ne güzel geçmiş doğumun bana kısmet olmadı normal doğum ama bak beklediğine değmiş.

a.s.a.s.a.s.
tum iyi dilekleriniz icin tskler kizlar..

tebrik ederim gözünüzaydın
anlatımına hayran kaldım canım çok duygulandım okurken senağlama
allah mutluluğunuzu bozmasın
bebişinize sağlıklı bir uzun ömür diliyorum

tebrik ederim gözünüzaydın
anlatımına hayran kaldım canım çok duygulandım okurken senağlama
allah mutluluğunuzu bozmasın
bebişinize sağlıklı bir uzun ömür diliyorum

a.s.a.s.a.s.a.s.

maşallah özlemcim sana vallahi zoru başarmak diye buna derim ben senin için sancı çekmemen dezavantaj olmuş sancın olsaymış bu kadar beklemicekmişin açılman olucakmış genede helal sana hiç kesi yapmadan doğurdun vallahi burdaki dr lar kolaya kaçıyolar kesiyolar bitiyo iş allah uzun ömürler versin oğluşuna allah analı bablı büyütsün bu arada eşinide tebrik ederim çok cesaretli, valla

canm cook tskler guzel dileklerin yorumun icin..
zoru basardim gercekten..13 gun oldu ama hala inanamiyorum dogum geldi ve gecti...
hikayemdede yazdigim gibi birkac gun sonra insan hic yasamamis gibi oluyor...sadece o an zordu..
allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin...
esim adinada tskler..o olmasa gercekten basaramazdim..:kedi:a.s.

zezecim allah analı babalı büyüksün çok güzel bir hikayeniz vvar allahım ömür boyu evinizden huzuru eksik etmesin ...

özlemim harika anlatmışsın allah sizi birbirinizden ayırmasın hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olun canım arkadasım nazar değmesin size

zezecim allah analı babalı büyüksün çok güzel bir hikayeniz vvar allahım ömür boyu evinizden huzuru eksik etmesin ...

özlemim harika anlatmışsın allah sizi birbirinizden ayırmasın hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olun canım arkadasım nazar değmesin size

cook tskler iyi dilekler icin..allah hicbirimizi ayirmasin sevdiklerimizdena.s.

Özlemcim ,
cok güzel anlatmissin yasadiklarini...
o gün aksama kadar hep seni düsündüm, haber alamayinca epeyi panik yaptim...
En sonunda cesaretimi toplayip sana bir sms attim ve bir kac saat sonra dogum yaptigini duyunca cok sevindim ve rahatladim...
Hayatta herseyin oglunuz ve sizin icin mükemmel olmasini diliyorum...

canımya allah analı babalı büyütsün,sağlıkla mutlulukla büyüsün
çok güzel anlatmışsın
saol canm...tum guzel dileklerin icin tskler...a.s.

canim yaaa:1hug:
olaylarin saskinligi ve ne yasayacagimin belli olmayisi yuzunden hersey kafamdan silindi..
planlarima gore seni doguma girer girmez haberdar edecektim...
dogurur dogurmaz hbrdar ettim..senin mesajindan sonra..a.s.
guzel dileklerin icin sonsuz tskler canm..umarim hersey sizin ve kiziniz icinde mukemmel olur

canım benim sağlıkla büyüt oğlunu.
darısı benim ve diğer tüm hamile arkadaşların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…