• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

mutluluklar canım
cok guzel bır dugun olmus bence
burdan oyle gorunuyor

Çoook tatlısın canım ya gelinliğin de çok güzel prenses gibi bir gelin olmuşsun Allah'ım bana da göster o günleri yaa Rabbimmm :Saruboceq:

mükemmellll görünüyorsunnnn :nazar:
dünyalar güzeli bi gelin olmuşsun canımmm
eşinlede çok yakışmışsınız birbirinizee
mutluluklar dilerimmmm a.s.

maşallah maşallah çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız biribirinize bahtınızda sizin kadar güzel olur inş:nazar::nazar::nazar::nazar: harika görünüyosun canım

canım maşallah maşallah demekten kendimi alamıyorum....
çok asil çok güzel bir gelin olmuşsun....
Rabbim bir ömür ayırmasın mutluluklar.....

Maşallah çok güzel olmuşsunuz...Bir baktım sonra bir daha baktım gözlerimi alamadım.Çok güzelsiniz ve kendinize de yakıştırmışsınız gelinliği,saçı makyajı.Eşinizle mutluluklar...

Canım ben sana özel atmıştım ama cevaplamayı unuttun sanırım ya da gözden kaçtı.
Bana gelinliğini ve nişanlığını fatihte hangi yerden aldığını özelden atarmısın.

aman canım allah nazarlardan saklısın ne kadar zarif bir gelin olmuşun

ve ben seni beren saate benzettim hatta ondan daha güzelsinn

saol canim
Biliyormusun tek sen degil,beni benzetenler cok burda ona :) hatta makyajsiz olunca mahsunla oynadigi dizi vardiya zilan...o zaman daha cok benziyormusum :)

Canım çok güzelsin maşallah..Ayıp olmazsa bişey sorucam..Ahıskalımısınız siz oyun tarzını onlara benzettimde:)

Back