• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

Canım çok güzel bir gelin olmuşun gelinliği iyi taşımışın insan bi düğünü yapamazken sen ikisini birden yaptın ne mutlu sana:nazar: Allahım inş. hep başı gibi sürdürür evliliğinizi herşey gönlünce olsun mutluluklar sizinle olsun a.s.

bu da boydan fotomm

3a6889f7cee7.jpg

canım eteğin aynı benim ki gibi :)))

benimde aynısı olucak gelinliğim dikildi hazır 20 gün sonra giyilmeyi bekliyor:)

Çok güzel olmu$sun canim.. masaallah.. darisi biz bekarlara :asigim:

Kutlarım.
Çok güzel gelin olmuşsun..
Birbirinize çok yakışmışsınız..
Allah yuvanıza huzur bereket versin.
Mutluluklar dilerim.

Tütütütütütütütü Allah Nazarlardan Saklasın Sizi..

Harika Olmuşsun Cnm Benim.. Allah Bi Yastıkta Kocatsın Tebrik Ederim Tekrar Şeniz

Maşşallah ya peri kızı gibi olmuşsun mutluluklar dilerim.allah bir yastıkta kocatsın inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

kırmızı kurdele gelinliğinin btünlüğünü baya bozsada.. çok güzel olmşsun cnm :) mutlularlar ömür boyu ,çok güzelsin

çok güzel olmuşsun özellikle makyajın çok sade ama bir okadar da şık.
Allah bir yastıkta kocatsın

kız sen ne güzelmişsin öe bayıldım sana allah bi ömür mutlu etsin inşallah seni....

Çok güzel olmuşsun canım, eşinlede çok yakışmışsınız, ALLAH bir ömür boyu mutlu etsin.:nazar:

zaten cok güzel bir bayansin.. topuzun ve makjayin´i cok begendim bende senin tarzin gibi istiyorum topuz ve makyaj tam benim zevkim

canım ömür boyu mutluluklar..çok güzelsin ama zahmet edipde sorulara cevap versen diyorum çünkü herkesin merak ettiği şeyler olmuş tabiiki benimde

Back