• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

aman Allah'ım gözlerim kamaştı,o kadar güzelsin ki maşaallah:nazar: benim kızım da senin kadar güzel olur inşallah büyüyünce..41 bin kere maşaallah...

ayy çok harikaa bi gelin olmuşsun 41 bin kere maşşallah allah nazardan saklasın tek kelimeyle bayıldımm :) diğer fotoğraflarınada bakmıştım hepsi çok güzell allah mesut etsin

sen ne kadar güzelsin öyle yaaa....gerisini gözüm görmedi...içinin güzelliği yüzüne yansımış...son zamanlarda gördüğüm en güzel gelinsin...Allah mutluluğunu daim etsin...

aman nazar değmesin cnm çok güzel olmuşssun gelinlik çok yakışmış. ömür boyu mutluluklar.

gelinliğine boydan göremedim ama üst kısmı çk hoş ya bayıldım valla makyajın felan çk güzel olmuş fazla abartılı olmamış allah mesut etsin birbiirnize çk yakışmışsınız

yabancı artistler gibisin tatlım ya bayıldım senden 1 ay sonrada ben evlendim Allah mutluluğunu daim etsin

Arkadaslara katiliyorum canim...cook güzel bi gelin olmussun....
güzelligin,gelinligin ve makyajin hersey cook güzel...Allah nazrdan korusun.....öptüm...

offf ki ne offff boshayallersmile bi an böle katalog resimlerine bakıyorum sandım opuyorumnanaktan çok güzel bi gelin olmuşsunuz, allahım evliliğinizi de aynı güzellikte nasip etsin inşallah :Saruboceq:

nazar değmesın ınsallahhhhhh..
cok kıbar asıl bı gelın olmussun ve ayrıcada coookkk guzel..

Back